- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pusszycat
nagyúr
Nekem 33W töltöm van, hazaértem felraktam tölteni, ameddig lecserélem a nadrágom meg felvettem egy másik cipőt belerakott 20% ennyi. Nincs idegeskedés, h lemaradsz valamiről. Ha nem töltöd akkor is megmakkan, használom 2-3 év múlva fiók, jöhet az új.
-
-
subset
senior tag
"Tök jó" hogy ilyen hamar feltölt...végig is lehet nézni a folyamatot anélkül, hogy különösebben beálmosodnál közben.
Hiánypótló.
A nem kis töltőt a spéci kábelével szerintem nem sokan cipelik majd magukkal, jó lesz napközben a munkahelyi vagy haver 2A-es töltője is ha úgy alakulna....de ez otthonra nyilván már nem elég ebben a gyorsuló világban....nem tudom, én szinte minden nap szoktam aludni és a közben rá szokott érni az 1A-essel is feltöltődnie a telefonomnak...egy napot meg gond nélkül végigcsinál.
Na de ettől függetlenül mindenkinek jó negyed kilowattos töltést kívánok ! -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
De, magas lett a vérnyomásom meg könnyebben kifulladok a mozgástól, és valami gátolja a cipöfüzést is.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Tavaly lefogytam 98 kg -rol 82 kg -ra, azóta meg vissza 106 kg-ra szóval messze vagyok az anorexiától meg el is bírnám csak más a fogása meg lehúzza a gatyeszt.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Sajnos 200 gramm (9 mm (
)), mégsem kell, pedig tetszik, lehet jön ilyen egy lite-osabb változat vékonyabban és könnyebben. Már van egy 9.3 mm 230 gramm-os telefonom amit 1 napig sem hordtam, egyszerűen utálom. Nem csodálom, a kövér csajokra sem nézek (mintha nem is léteznének)
-
-
Jogos! Hajlok a véleményed felé én is.
Legyen standard végre egy ilyen lehetőség.
Aztán eldöntöm hogy kell-e vagy sem.
A specko töltő úgyis külön pénzbe kerül.
Nekem jelenleg elegendő hogy a mobilomhoz adott gyári gyorstöltő egy reggeli készulődés alatt teljesen feltölt. Még így is leköröz engem. -
prolad
addikt
válasz
Rigormortiis #10 üzenetére
A Note 7-nél a problémáknak semmi köze sem volt a töltési sebességhez. 15W-os szabvány QC töltés volt, akkor nem számított semmiben sem kiemelkedőnek. Rossz belső design, az akksi volt túl sérülékeny és ebből adódhattak problémák (plusz a hitvány kábelek amiket a Samung akkoriban adott, de anélkül is meglett volna a baj).
De egyrészt ebből is legfeljebb az következhetne, hogy nem akaranak nagy akksikat használni (amin már túllépnek, hozzák az átlagot), másrészt lassan 7 éve történt. Ezalatt a piacvezetőnek illett volna ezen már bőven túllépnie, amikor már a másod-, harmadvonalas gyártók jobbat kínálnak.Akit meg aggaszt a túl gyors töltés vagy épp ráér tölteni, oda meg egy szoftveres kapcsoló amivel limitálni lehet a max töltési sebességet vagy választani több töltési görbe között.
-
-
Gixer
újonc
Nem tudja valaki hogy lesz-e 8 gen 2-vel GT 3 pro? Tényleg próbáltam utána járni de semmit se találtam. A cikbben sincs megemlítve mint a Oneplus 11-nél. Előre is köszönöm a választ
-
Hallosz
senior tag
A korai időkben, sokszor 2 órán túli töltési időhöz képest, a mai átlag 30-50 perc óriási fejlődés. Ez a 10 perces idő már bravúrnak is mondható, le a kalappal.
Az is igaz, hogy nem kerültem még olyan helyzetbe az elmúlt jó pár évben, hogy a 10 perces töltési idő kardinális követelmény lett volna.
Vagyis a mindennapi reggeli rutin közben, (kb. 40 perc) feltöltődnek a kütyük majd napközben teszik a dolgukat estig és marad bennük szufla a másnap reggeli etetésig.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
dajkapeter #2 üzenetére
Vagy esetleg nem akarnak presztizsromlást, ha ismét gond lenne belőle (Note 7 ugyebár).
-
-
Korrektnek tünik a teszt erre a töltési módszerre.
-
SkyLine3000
addikt
8mpx ultraszéles és 2mpx makró. Ediig olvastam. Vagyis gyakorlatilag végig.
Ettől függetlenül ezk a két csoffadém ultragáz az ultraszéles mellett...
-
Remélem magyar nyelven hagytátok a mobilt és senki sem tudta utána használni
-
CapriBoy
tag
válasz
dajkapeter #2 üzenetére
Na igen, ez a szomorú valóság.
-
pusszycat
nagyúr
A hátsó kamerasziget úgy ahogy van nálam telitalálat, nem kérdés, megvan a következő telom. Csak nekem gen2 kell szóval várok úgy Mikulásig vele.
-
prolad
addikt
Ezt átvehetné a Samsung is. Vagy legalább a felét, ha tudnák hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged