Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
És már el is avult ez a töltési sebesség, jön ugyanez a mobil 300 W - al is.

30 Amper, 5 perces tele töltés. -
Szívesen venném ha Pro Plus érkezne hozzánk , na meg egy MA teszt is készülne róla .
-
beyruth82
veterán
Tudtam, hogy legalább egy "minek ilyen gyors töltés vagy felesleges ilyen gyors töltés" hsz-t fogok olvasni. Ezek soha egyetlen fejlődést, előrelépést bemutató cikk topicjából se maradnak el amióta a legelső telefonról megjelentek itt hírek, tesztek. Soha nem fogom megérteni miért zavar egyeseket mindig a több ram, nagyobb, kijelző, több processzormag, nagyobb kamerafelbontás, gyorsabb töltés, stb, stb tehát a FEJLŐDÉS? Ha rajtuk múlna akkor még mindig 3"-os, 128 mb ramos, 1 proci magos, vga kamerás, 4096 szín megjelenítésére képes csúcskütyükkel járnánk
Szerintem ez tök szuper! A gyorstöltésnek csak előnyei vannak. Több száz töltési ciklussal tesztelik ezeket a telefonokat mielőtt kiadják.
-
-oli-
aktív tag
1 éve használom a 11T pro-t, legjobb dolog amit telefonba rakhattak számomra. Ugyanolyan az aksi mint új korában. 99%-ban gyorstöltve volt. Pl: indulás előtt 20%, mert lefekvés előtt nyomkodtam, és nincs szabad konnektor az ágy mellett. Felkelve sem jut eszembe rádugni, mert kómás vagyok. Fogmosás előtt sikerül: 5 perc 20-ról 65%. Ezt nem tudja az egymillás alma sem. Kipróbálnám őket, de amíg nem fejlesztenek a töltésen, kösz, de nem. Ugyanaz mint a villanyautó, sokkal jobb györstölteni

-
-
Zozzy94
tag
Istenem de feleslegesek továbbra is az ilyen gyors töltések....
Ezek is majd púposodni fognak mint anno a Huawei-ek? -
Gerybut
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
És ha árt ? 2 év alatt le megy 80%-ra , mi van akkor ? SEMMI, cserébe rádugod amíg mosakodsz és egész napra meg vagy.
Kolegám iPhone 12 minit nyomkod (
), ami kb 20 W-al tölt, 1,5 év után 86% az a kis fos aksi.
Na ennyit erről
-
Füleske
addikt
Redmi Note 12 Pro Speed - et már itthon is árulják. Poco X5 Pro néven.
-
helixP
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Emberi jogod nem elhinni

"állítólag öt készülék is forgalomba kerül a nyugati piacokon" - Csak 5 féle al-brand? Xiaomi, tudsz ennél Te többet is
-
FireKeeper
nagyúr
értem én hogy senki nem használ 2-3 évnél hosszabb ideig egy telefont, de nem vagyok hajlandó elhinni hogy ez nem árt az akksinak.
-
Az valszeg már az újbeszél lesz.
-
-
Alin van már a russian verza. Kérdés van e rajta magyarnyelv....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek is majd púposodni fognak mint anno a Huawei-ek?