- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Igazad van,csk a személyes hallgatás dönti majd el,de azok után,hogy azt láttam,hogy mérhető teszteken a kis f#s Clip megveri a túlárazott (ebben az egyben asszem megegyezhetünk) ázsiait,nos,ez számomra többet ér,mint a headfierek ködös "much warmer,but detailing sound" , meg "The background is completely black" illetve ezekhez hasonló sok ezer aranyköpése.A fentieket mondathatja a headfiokkal a placebo,az elfogultság,vagy pedig az önámítás,de egy teszt nem hazudik,az tutti.
Igazából bárhogy is van, az Ibassónak már az is szégyen,hogy RMAA teszteken egy lapon lehet említeni a Clippel (SŐT
) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.És ne higgy Head-fi-nak,legalábbis olyan lejátszókkal kapcsolatban,amiknek a gyártója szponzorálja az oldalt. VM1CT9 néven ott is fent vagyok (vagy voltam,rég néztem arrafele) . Akkor voltam aktív,amikor a Hifimant vettem. Elsőre leírtam mindenkinek,hogy hű,baromi jó stb.,majd pár hónapra rá meghalgattam a Clip+-t,és felháborodva (annyit jelent,hogy sok volt a felkiáltójel benne,nem a káromkodás) írtam a fórumban,hogy az a kis sz#r jobban szólt,precízebben,dinamikusabban stb.,mint a HM 601.
Törölték a hsz.-t
. Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit 
Kolléga

Hisoundaudio Nova N3 egyébként nem játszik nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.
. Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit