- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
A kiállítással kapcsolatos linkgyűjtemény:
[link] -
Winner_hun
félisten
Na ez az, amit én eddig hiányoltam
[link]
-
harry
veterán
Itt van az enyém
[link]
-
Dokibá
aktív tag
válasz
Winner_hun #62 üzenetére
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #62 üzenetére
Vagy valaki feltölthetné a fotoit amit ott fotózott!
-
Dokibá
aktív tag
válasz
Winner_hun #60 üzenetére
A Computermode galériájában...
-
Dokibá
aktív tag
Mégiscsak volt olyan gép, amiben benne volt a kezem. Lásd közönségdíj. Nem szakadt meg a hagyomány
-
Hoek
tag
Gratulálok Ricsi !
-
Mec
aktív tag
Sikeresen lezajlott a hétvégén az 5. MTH verseny.
A végeredmény megtekinthető itt:
[link]
Köszönet a szervezőknek! -
Fefy
csendes tag
Ez jó kérdés....
(A nitro szaga csodákra képes, úgyhogy lehet, hogy ez az oka...)
A viccet félretéve: Már rég regelni akartam ide, csak eddig nem volt időm a fórumozásra, de az új sulim már engedi a dolgot, ill. az MTH színvonala is olyan volt, hogy megéri hosszászólni ehez a topichoz. -
Fefy
csendes tag
Hali!
A cpuz-s eredmény linkjét feldobhatná vki a netre...
(Aki nem tudott kimenni legalább lásson egy ''hivatalos'' eredményt is)
Amúgy a hígító szag tényleg rossz volt egy kicsit, de hát a tuningért és a wr-ért mindent!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
...ma aztán igazán sokan voltak! Sajna végig nem voltunk kint mivel Over és achill3uS tönkretették a P5B-t!
Borzasztó!
Ui.: azért a e6300@4008Mhz sikerült!
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Voltam szombaton, hát elég kevés gép volt még. Úgy tervezem kedden kimennék mégegyszer, akkor már az összes ott lesz? -
Achill3uS
nagyúr
Az első napon nagyon kevés gép volt kint, holnap viszont attól tartok nagy tolongás lesz. De azért csak gyertek ki sokan
-
harry
veterán
-
Csapi007
veterán
De tudom használni a keresőt: beírtam hogy mod-tech-hall és nem dobott ki semmit, hát megnyitottam. -
harry
veterán
És végre, az első nap
Majdnem kész vagyok én is, így csak holnap viszem ki a gépet.
-
Winner_hun
félisten
vasárnap megyek biztosra. PH táboros pólóban
[Szerkesztve] -
Mec
aktív tag
válasz
Overlocker #36 üzenetére
Hozzatok valami nagy traszparenst vagy valamit, amire ki tudjátok írni, hogy mi is amit csináltok, nehogy az legyen, hogy a legközelebb álló 3-4 ember tudja miről van szó, a többiek meg csak a tömegvonzás miatt állnak ott
Gondolom Eduval egyeztettél. -
harry
veterán
válasz
Winner_hun #37 üzenetére
Ha már a géppel nem kell sietni
Most nézem csak, hárman léptek vissza, így 38 a létszám. Pozitívum, hogy talán jobban elférünk, múltkor meglehetősen szűkös volt (a 'folyósók' is, ha valaki megállt nézegetni egy gépet kicsit körülményes volt a közlekedés), és talán családiasabb is. Néztem a kitűzőket, jól néznek ki. -
harry
veterán
válasz
Winner_hun #34 üzenetére
Azért szerintem mindenképp gyere ha tudsz, lesz itt mindenféle érdekesség.
-
harry
veterán
válasz
Winner_hun #30 üzenetére
Év közben az enyém is lassan készült, gyakorlatilag az elmúlt 2-3 hétben dolgoztam rajta + ez a hét, hogy be is tudjam fejezni.
Versenyzők - értesítőt ugye senki nem kapott? Csak azért kérdezgetem, mert szerintem már nincs sok idő hátra és nem ártana; illetve voltak is nálam problémák nettel, de akkor gondolom nem amiatt... -
Mec
aktív tag
szombaton kevesebben lesznek szerintem, de akkor nem is lesz még kinn az összes gép. Gondolom a vidékiek csak vasárnapra tudnak feljönni (meg sokan mások is)
-
Winner_hun
félisten
Valószínűleg kimegyek nézőként a haverokkal. Ha kész lesz a gépem, akkor jövőre nevezni is szeretnék. Sajnos még nem nagyon van kész.
-
Xantomas
őstag
Idén is kinézünk, de immár gép nélkül. Max fényképezőgéppel
Valami azt súgja, idén általánosságban, és mennyiségben is több lesz a látnivaló mint tavaly. Egyre profibb, célorientáltabb modok készülnek.
Aproó, melyik nap lesz a legkevesebb néző? Szeretnék pár órát elbíbelődni a képekkel. -
bzoley
veterán
Jó szórakozást, jó versenyzést mindenkinek!
Az idén kihagyom, max nézelődni megyek ki. -
harry
veterán
Ugye még egyik versenyző sem kapott külön értesítőt?
-
harry
veterán
Még 1 hét a versenyig.
-
Mec
aktív tag
Lezárult a jelentkezés, így ha minden igaz, 40 gépet lehet megtekinteni a kiállításon.
-
harry
veterán
Ha minden jól megy héten készen lesznek lakatos munkák, marad glettelés, csiszolás, festés. Hajrá
-
Mec
aktív tag
Bizony, bele kell húzni, aki még nincs kész!
-
harry
veterán
Még 2 hét a versenyig
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #15 üzenetére
nevezünk pontosabban
-
Mec
aktív tag
A nevezési határidő ma lejár, de gondolom ha valaki nagyon szeretne még nevezni, biztosan megoldható a bejutás.
Jelenleg 35 versenyző nevezett, sajnos kicsit visszaesett a tavalyi 55 géppel szemben....
Reméljük még azért bővül a lista pár névvel!
A lista elérhető itt: [link] -
harry
veterán
Az mtH oldalán fenn van a versenyzők listája, akik közé még egy napig lehet bekerülni - holnap lesz 25.
-
Overlocker
veterán
hu,akkor gyorsan nevezek!
-
harry
veterán
Up - még egy hétig lehet nevezni.
-
harry
veterán
válasz
Overlocker #10 üzenetére
Közeleg az idő, nekem meg még van egy halom dolgom
De valahogy befejezem.
-
Overlocker
veterán
up,gyertek sokan..
-
Overlocker
veterán
válasz
parandroid #8 üzenetére
Hát igen.
A lényeg már megnéztem előtte, de nem hiszem hogy most este valaki válaszolt volna az e-mail-emre..Ezért kérdeztem, nah
-
parandroid
félisten
válasz
Overlocker #7 üzenetére
Viktor0610 kolléga aktuális aláírása jutott eszembe:
''Kérdezni könnyű, olvasni nehéz.''
Nagybetűsítettem a címet, ha már erre jártam.
p -
LukE
veterán
válasz
Overlocker #5 üzenetére
elso hsz-ben ugye van 1 olyan, hogy ''Infó és jelentkezési feltételek: [link]''
-
Overlocker
veterán
Akkor a kiállítóknak ingyenes a belépés?
Mik a feltételek ,ha ki akarom vinni a gépem?
Modding: extrém tuning lenne, valamilyen aktuális rekord megdöntése..
[Szerkesztve] -
Mec
aktív tag
-
harry
veterán
Nagyon helyes
Remélem idén több hely lesz, múltkor kicsit nehéz volt elférni/közlekedni a gépek között. Illetve kéne egy kis 'névjegykárty' a versenyzőknek amit a nyakába akaszthat, rajta a nevével és a gépe sorszámával. Így legalább tudnánk, hogy melyik gépet ki készítette és egyszerűbb lenne beszélgetni az alkotókkal.
-
Mec
aktív tag
2006. szeptember 9-17-én, a HardwareOC.hu és a radikalmod WEB oldalak együttműködésének eredményeként, megrendezésre kerül országunk ötödik tuning és modding kiállítása és versenye.
Kiállításunk, mint legutóbbi évben, most is az InfoMarket részeként fog lezajlani. Első rendezvényünk 2003 őszén nyitotta meg kapuit. Helyszíne a belvárosi kArton galéria volt, ahol közel 150 négyzetméteren vártuk látogatóinkat. A folyamatos fejlődés eredményeképpen 2005-ben először jelent meg a kiállitás többtizezres közönség előtt, és nagyon pozitiv fogadtatást kapott, igy a folytatás is kézenfekvő volt.
A kiállitás időpontja 2006 szeptember 9-17, helyszíne pedig a Hungexpo B pavilonja. A rendezvény az InfoMarket kiállítás részeként, amellett kap helyet.
Infó és jelentkezési feltételek: [link]
Kiállítóknak a belépés díjtalan. Látogatók az Infomarket-belépővel juthatnak be a kiállításra.
A kiállítás hivatalos fórumai:
[link]
[link]
A kiállításre készülő publikált gépek készítésének work-logja itt megtekinthető:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest