- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
napata2
tag
válasz
csabicsepp #9200 üzenetére
Köszönöm a részletes infókat, már csak pár kérdésem lenne az MSI Wind U100-al kapcsolatban:
- Én hagynám 1Gb-on a memóriát nem tervezem a felbővítést 2Gb-ra, gondolom legfeljebb nem 6-7 alkalmazást tudok nyitni egyszerre csak 3-4-et?
- Ha csak kevéssé terheled a 6 cellás aksit, mondjuk megy 1-2 letöltés illetve 1-2 ablakos böngészés, akkor kibír 5 órát?
- Van úgy 6-8 méterre tőlünk egy G-s Wifi, amit tőlem a kolléga 12" MSI notebookja még lát (igaz gyenge vétel mellett), a Wind U100-as is látni fogja?
-
pagrus
csendes tag
válasz
csabicsepp #4075 üzenetére
Nekem synaptic van, a tapipad jobb szélén huzogatva az ujjamat nagyon jól lehet szkrollozni finoman is és nagy léptékben is, ha nagyon megrántom, megy folyamatosan. Nem kell a görgetősávra menni, elég, ha valahol az ablakban van a kurzor és úgy elindítom. De lehet, hogy a sentelic is ilyen, azt meg én nem ismerem.
-
Zola007
veterán
válasz
csabicsepp #4017 üzenetére
Szép az akváriumod
-
Alukard
senior tag
válasz
csabicsepp #3963 üzenetére
Nekem is K-Lite van fönn, de BSPlayerrel vitte a 720as videókat 1 GB RAM mellett is...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
csabicsepp #3843 üzenetére
Szerintem sem érdemes nagyon foglalkozni ezzel, gyorsabb ram általában bírni szokta az underclockot.
Pont én is igénylem a szétszedési engedélyt, van itt nekem egy 250gb külső sata, kinéztem a leendő wifi kártyát is bele (a dell 1500 n-draft pont belemegy elvben, de a 3 antennás n-es kártyák kerülendőek mert wind csak két antennás) meg ezt a 800-as kingmaxot arra az esetre ha kevés lenne a kis masina. No meg a nagyobb winyó jó táptalaja lehetne a különféle oprendszer telepítgetés próbálgatásoknak, ubuntu netbook remix, vista, xp, stb...
-
rakal
senior tag
válasz
csabicsepp #3840 üzenetére
Hali!
Szerintem jobban jártál volna a 667-es Kingmax-al,én azt raktam bele,semmi gond nincs vele,a gyári is 667-es.Nem biztos,hogy jó ezeket keverni(667--800) -
sazabi
aktív tag
válasz
csabicsepp #3683 üzenetére
sajna nem nlájtolt verzióval szívtam, hanem oridzsival.
mindenesetre már felmászott az sp3, minden pöpecül megy.
kivéve:
-aksis üzemmódról visszaváltva táposra, feltolja maxra a fényerőt, amit én max hegesztő pajzs mögül tudnék elviselni
-sentelic tapipad elég gáz..most próbálok valami virutal scroll funkciót keresni hozzá..
-billentyűzetet szokni kell
-idle, wlan on, semmi cpu igényes cucc nem megy, speedfan szerinti temp1: 65C. ezt sokallom.
nektek hány fokos a cucc?
hdd 40 de dolgozott az előbb sokat.
temp1 65
core 0 40
core 1 40
most éppen aksiról ultra takarékos üzemmódban megy, és nem akar lejjebb menni az a 65C.
edit:vagy bugos a speedfan ;) próbáltam már speedswitchet, nhc-t, egyik se tudta rendesen kezelni a proci teljesítményét..tudtok valami működő alternatívát? vagy mi kéne ahhoz, hogy az nhc menyjen? minden driver fentvan, amit lehetett azt meg frissítettem. -
hehe23
tag
válasz
csabicsepp #3670 üzenetére
"mindez 100-ért persze"
LOL. igen. a mérete meg feleakkora, sőt még a napi tennivalókat is megcsinálja magától...
-
fishbone973
csendes tag
válasz
csabicsepp #3652 üzenetére
nekem is a synaptec tapidriver van fent, és nagyon jó móka volt testreszabni. én a következőket állítotam be a 4 sarokba (bal fentről clockwise) böngésző vissza, böngésző frissít, aktuális ablak minimize, startmenü. meg a scroll sávok úgy hogy folyamatos scroll is van. És a tapival megragad-elenged is bekapcsoolva (húzgálni ezt-azt) (én keveset lapozok pgup/dn, helyette scrollozok) Parádés.
a nokiámon is imádtam, hogy 7-8 gombot gyorsindítónak be lehet állítani, szinte sosem használtam a menüt. most egy LG wiewty-m van, ami szuper, leszámítva a testreszabhatóságot, pedig igazán nem lett volna nagy feladat.
bocs az offért.női combok rulez!
-
MTbc
senior tag
válasz
csabicsepp #3649 üzenetére
Szia
neked xp vagy vista? és a scroll alatt mit értesz rendesen tudod végig húzni az ujjad próbáld meg hogy a közepétől indulsz fel vagy le nekem csak a jobb sarkok pötyögtetésével PGUp és PGDn -
sazabi
aktív tag
válasz
csabicsepp #3646 üzenetére
az a sentelices scrollos cucc akkor hogy működik? most tapogattam meg egy új, fehér windet, és csak a sarkokban ment a page up/page down jelleggel a dolog..semmi scrollozó sáv \ :
ez csak a drivereken múlott? synapticos volt rajta.
ma vennék egy ilyet, de ha tényleg nem lehet normálisan scrollozni akkor az elég durva visszatartó erő.. -
Trucker39
tag
válasz
csabicsepp #3506 üzenetére
Üdv a csapatban!
Látom, másnak is tetszik a "jószág".
A tapipadot elég ritkán használom. Kicsi, noti egérrel tökéletesen müködik. A padot csak akkor használom, ha már vizszintesen vagyok (ágyban), de még olvasgatni szeretnék.
A venti hangját én nem nagyon hallom. Lehet rossz már a fülem. A Wifi nekem teljesen rendbe jött az ujabb driver telepítésével.
A játékok közül most a Neverwinter Nights-t tettem fel. Teljesen elfogadható a sebbesség és a játékmenet. Akkor eszmélek csak fel a használat során, mikor hirtelen mindent "lecsuk" a noti és hibernálja magát.
A billentyüzet láthatósága nekem nem okoz gondot (black). Hiszen már rég megtanultam a saját káromon, hogy semmilyen monitort nem szabad megfelelö háttér világitás nélkül használni. A szemem bánta. Javaslom, aki nem akar fölöslegesen szemészhez járni, ne legyen lusta megfelelö világításról gondoskodni abban a helyiségben, ahol épp használja a számítógépet. -
exy
tag
válasz
csabicsepp #3479 üzenetére
De az. Csak éppen arról van jelenleg bnenne szó, hogy mikor és mennyiért érdemes megvenni.
Visszakérdezek: Szerinted ez nem tartozik a topikhoz? Vagy csak jólesik odabökni a másiknak?
-
Zola007
veterán
válasz
csabicsepp #3442 üzenetére
Helló! egy pár kérdés
Melyik MM-ban vitted el az utolsó előttit?
Illetve valamelyikben láttatok feketét?
6 cellásról nincs még infó? Esetleg, hogy lesz-e külön?1 (usa boltokbanb rendelhető, van ahol készleten is írják)
Bandit bazárjából vásárolt már vki nagyobb tételt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest