- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz
littlemiss #9980 üzenetére
Szia!
Brekk mindent tud hozni ami a ramirisban elérhető!
mynames
//////////////////Senior tag lettem!!!
///////////////////////
-
válasz
littlemiss #9936 üzenetére
az ex600 szériának is van egy jellemző hibája; néhány hónap után zörögni kezd a ventije! eddig még nem találkoztam olyan ex600 szériás notival, aminél nem jelentkezett volna előbb, vagy utóbb ez a probléma, pedig több darab is átment a kezem alatt...
a venti szervizelése - cseréje - minimum 3, de inkább 4 hét a székesférvári szervízben! gondolom nem akarod néhány hónap használat után egy hónapra szervízbe küldeni a notit?!?!
nem illik az msi részlegben ilyet, de én most inkább asus notit ajánlanék! mivel az első notid is integrált videókarival rendelkezett, ezért bátorkodom ilyet választani - mert valamiért azt gondolom, hogy nem főként játékra kell neked a noti!
róla lenne szó; link
ez ugyan amd procis, de semmivel sem gyengébb, mint például egy t2370 procival szerelt noti! halk, nem melegszik, minden van benne, amire általában szükség lehet, sőt asus táska, és optikai egér is jár hozzá ajándékba! és ami számomra nem utolsó szempont; a páromnak is roppantul tetszik, ergo nőknek is ideális választás még külsőre is!
itt is van néhány vásárlási alternatíva; link
(itt a notiról készült kép nem frankó, mert élőben úgy néz ki, mint az elő linken, mivel ezüst színű keretben van a kamerája, ami forgatható!) -
mynames
senior tag
válasz
littlemiss #9936 üzenetére
Szia!
Szerintem ez rendben van. de nem irtál semmit, hogy mi lenne a fő felhasználási terület. . Azért ez az EX600 kellemes társ lesz neked ha őt választod.
Keresd meg itt a ph!-n brekk kollegát, csak ajánlani tudom ha pesti vagy. Amikor az EX610-em boltban 168e volt, ő meghozta nekem 154e-ért. Akkor az aqua volt a legjobb árú webshop.
mynames
Ez tetszik: "kiterjedés"
-
mynames
senior tag
válasz
littlemiss #9930 üzenetére
Osztom Kari véleményét! Ezt a notit kerüld el a sis-es oldala miatt!
-
válasz
littlemiss #9930 üzenetére
jáájjj!
csak azt a notit ne! sis chipset, sis integrált videókari - hát ettől problémásabbat nehéz lett volna választani! inkább írd le, hogy mennyit szánsz max a notira, és azt is, hogy hol vennéd! utóbbit értem úgy, hogy lakhelyhez kötötten - esetleg melyik üzletben nézted ki, ott milyen más lehetősgek vannak -, vagy megoldható a bp-i vásárlás is?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest