- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
zso73
veterán
Hali!
Próbáljátok a régi procival a LiveBios dolgot!
A P4 12V-os csati be van dugva a tápba?
Az SW3 hogy áll?1-2 a jó.
Üdv Zso:) -
Squirrel
őstag
még mindig help!!!
-
Squirrel
őstag
-
zso73
veterán
Hali!
A bioszt amit beletoltok tuti,hogy a laphoz való?Mert a 266A pro 2 az 2600+-ig támogatja a procikat alapból.És szerintem a flash progival kellene rendesen írni a bioszt! (amibios.exe suck.bin /C/P/M ) A pontos leírásnak nézz utána!!
Üdv Zso :-)
Ha mind a 4 led ég a bracket-en akkor a CPU rossz,vagy nincs rendesen a helyén! -
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
BIOS frissítés után ha berakjuk az új procit, akkor semmilyen szinten nem indul el a gép, a ventik felpörögnek, de még a monitor sem kapcsol be... :( ha vissza a régi procit, azzal megy minden, BIOS is, gép is.
-
Squirrel
őstag
Na, proci ki lett próbálva egy Abit lapban, abban simán ment... Bios resetet nyomtuk nem is tudom hányszor, elemet kivenni, majd dugaszt kihúzni, ki-be kapcsolni meg hasonlók... fogalmam sincs mért nem megy. Új BIOS felrakása csak annyi, hogy rendszerlemez, arra feltenni a letöltött BIOs-t, aztán csinálja elvileg magától. De meg is változott a BIOS dátuma is, amit az elején kiír, nem tudom mér nem megy akkor a proci :( fenébe is.
-
Avante
csendes tag
Üdv!
Bocs,nem ide tartozik a kérdésem, de biztos megtudjátok nekem mondani,hogy az MSI (845-ös)-alaplapoknál,indításnál a szokásos ''bip''-után még két rövid ''bip''-jel hallatszik! Minek a hibaüzenete lehet ez? Köszi. -
zso73
veterán
Hali!
Pedig annak a lapnak vinnie kellene!A SiS 735 CS.sz. régebbi,de azok a lapok viszik.K7S5A.
Próba proci máshol!!
Hülye keérdés:A proci berakása előtt volt CMOS reset,vagy közvetlen utána?
Üdv Zso :-) -
nygma
addikt
ennek a topiknak is sok értelme volt...
-
nygma
addikt
más procival megy?
egyébként mit mond a leírás, mit jelent a 4 led? -
Squirrel
őstag
légyszi valaki!!!!!
-
Squirrel
őstag
valaki?
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom, nem tudom van-e valakinek ötlete. Adva van egy MSI KT-266A Pro2-es alaplap, amiben nem megy egy Athlon XP 2000+-os proci. Régi BIOS nem támogatta még ezt e procit, de letöltöttem hozzá a legújabbat, felraktam, de azzal sem megy. A 4 diagnosztikus led közül mind a 4 pirosat világít :( bár egyszer eljutott odáig, hogy ''csak'' 3, de utána újból mind a 4...Ez azt jelenti, hogy semmi nem indul el, csak a ventik pörögnek fel.Szerintetek mi a gond? Proci most lesz majd kipróbálva egy másik alaplapban, bár vadi új, gyári bontatlan dobozú volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest