Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Hi all!!
4db 512MB-os DDR 400Mhz-es Kingmax memóriamodul van a gépemben.Egy kis info, hogy 2-2 memória különbözik, mer kb 1 év késéssel vettem őket. Megnéztem Everesten, a mostani időzítésem 2,5-4-4-8. Szerintetek érdemes próbálkoznom a memók időzítésének változtatásával?? Egy topikban mondta Mercutio hogy "Első körben a T2-ről T1-re állítást kellene megpróbálni alapértékeken, ha jól emlékszem többet dob a teljesítményen, mint az időzítésállítgatás, aztán, ha bírja az 1T-t alapon lehet sakkozni a szűkebb időzítésekkel."
Vélemény? Ötlet? Valami kis segítség, h mit olvasgassak, mert még sose tuningoltam, bármi segítséget elfogadok, csak légyszíves úgy írjátok le hogy én (mint kezdő) is megértsem... THX
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #546 üzenetére
Akkor nemtudom mi van. Az biztos, hogy mikor nekem nem volt az elsőbe, akkor a gép el se indult. Megnéztem, hogy jól van e bedugva, de minden jól volt. Amikor visszaraktam az elsőbe a ramot, egyszerre elindult. Nekem ez volt.
-
adam3
aktív tag
Igen, ha a ramokat duálban akarod futtatni akkor az első, és a második foglalatba rakj ramot (ezek különböző színüek). Fontos, hogy az elsőbe mindig legyen ram, mert másként nem működik. Jah, és a memóriák ugyanolyan tipúsuak legyenek.
Ha jól tudom még volt valami olyan, hogy ha IDE vinyód van akkor valamit nem kell feltelepíteni az alaplap drivernél, de ezt nem tudom pontosan, hogy hogyan van, mert SATA vinyóm van. Talán más tud róla valamit. -
adam3
aktív tag
Ezen az oldalon ([link]) azt írják lent allul a Miscellaneous résznél, hogy ''Wake up from Keyboard/Mouse''. Vagyis akkor valahogyan mennie kell annak.
Már csak a részletekre kéne rájönni.
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #530 üzenetére
Mivel a billentyűzetről való indítást kérdezted, és kb 1 hete én kérdeztem, hogy ezt hogyan lehet megtenni, akkor azt mondták, hogy át kell rakni egy jumper-t, és menni fog. Én erre gondoltam.
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #525 üzenetére
Én kérdeztem meg, de még nem volt időm a suli miatt szétszedni a gépet. Ha szétszedtem, és átraktam, akkor leírom, hogy sikerült-e, és hogy pontosan hogyan kellett eljárnom.
-
adam3
aktív tag
válasz
tupacamaru #506 üzenetére
Semmi reakciót nem vált ki a gépemből ezek után se a billentyű lenyomása...
Úgylátszik, hogy ez a lap akkor nem támogatja ezt a funkciót. -
adam3
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani BIOS-ban, hogy a gép billentyűzetről induljon?? A régi gépemnél ment, de most nem találtam az opciót. Akkor nem lehet megoldani, vagy el van dugva a beállítási lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest