- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivan15
senior tag
válasz
greatchaos #2072 üzenetére
rakd fel a D1-es biost lsd 2041-es hozzäsz´läst.
nälam a kapott biossal (elozo tulaj rakott rä vmit) nem ment rendesen, de a D1-essel joö
(es nem mindegy hogy melyik slotba rakod a ramokat hasznäld a gyäri honlapot a ramokhoz) -
Ivan15
senior tag
nem értem nálam tök jó
nem állitottál át valamit amit nem kellett volna biosfrissités után? Csak erre tudok gondolni. Ennél a biosnál vigyázni kell, mert minden rejtett beállitás aktivTedd vissza alapbeállitásra a biost először ! Úgyis kifagy? Időzitésekkel óvatosan, pl a négy alapidőzitésen kivül nem ajánlott a többit piszkálni, csak ha nagyon tudod mit csinálsz
-
Ivan15
senior tag
válasz
DeltaPower #2041 üzenetére
nekem nagyon tetszik az 1.Dmod szerintem érdemes ....
-
Ivan15
senior tag
Melyik a jobb tuning szempontból a Sata3 vagy a Sata4? Mert az amit már írtatok, hogy első vagy második nekem nem világos, hogy melyik
-
Ivan15
senior tag
ez tényleg furcsa
az alaplap, ha bekapcsoljuk biosban a takarékos módot akkor a mem időzitéseket is állitgatja csak az első, a CL a fix pl: 2,5-x-x-x asszem (ha x auto). de ez csak példa szóval a power management nagyon összetett dolog és a prog is azt használjaha hülyeség, bocs nem tom
-
Ivan15
senior tag
igen, örülök ennek a procinak, 3500 Ft-ért vettem és 260 FSB-n gond nélkül ment 1,45-ön, csak akkor előjött az amit ti is irtatok lentebb: néha nem indult elsőre a sata wincs miatt, ezért megy most atomstabilan 240-en, ramok 480-on, az időzitéseket majd leveszem azokra amit irtál
hátha
-
Ivan15
senior tag
válasz
DeltaPower #2027 üzenetére
nehogy azt hidd, több óra után csak langyos, még azt sem mondanám, hogy meleg
(igen, a zalman vf700-keveri körülötte a levegőt).
nálam olvasás: 6900 körül van, írás: 6150, másolás 5790, késleltetés: 48,8. (Everest v4.20) -
Ivan15
senior tag
válasz
DeltaPower #2002 üzenetére
azt esetleg megnéznétek, hogy a különböző Everest verzókkal mérve -mindent
változatlanul hagyva változnak-e a késleltetések? Ha igen, az gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest