- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Az itthoni gépem az C612 egy e5-2666v3 procival, és bőven elég. Előtte volt ez a Z97, most a nyaralóban üzemel, csak egyszerre fut rajta két böngésző, meg egy virtuál android, és úgy már eléggé korlátos. Emiatt pont a memória és magszám érdekes. Csak az x99-nél meg a lap drága. Kéne legalább még 4 giga ram bele, nem kapok hozzá. Meg úgy is már múzeum. Ráadásul időnként elindul a vezérhangya a fejemben, hogy kéne újítani.
-
válasz
Szirtimorc #6 üzenetére
x99 az inkább a sok mag és olcsó ramok miatt érdekes, egy szálon az újabb erősebb.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Köszi! Van egy Asus Z97A/M.2-es alaplapom 8gb rammal és egy E3-1225-ös Xeonnal. Kéne helyette valami újabb, de költséghatékony. Gondolkoztam X99-ben, de még mindig magas az ára, de ez a cikk megmozgatta a fantáziámat
-
válasz
Szirtimorc #4 üzenetére
Persze, pontosan ebben a lapban ment 10980HK ES is. [link]
Azaz minden megy 6-7-8-9-10 gen és xeon is. De valójában nem ajánlott azért egy 100w feletti dögöt belerakni a szerencsétlen h110-be a hurka VRM miatt. Inkább Z lapba ajánlott a 6-8 magos proci vagy valami erősebb H150-esbe. -
Szirtimorc
senior tag
Ebben 4-nél több magos proci is elindul?
-
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Kipróbáltam, moddoltam a biost kommersz ME-re és azt be is kapcsoltam. TPM 2.0 és secure boot is megy, teljesen win11 kompatibilis azaz a moddolatlan telepítő is felment.
Biosban kapcsolható a PPT és 2.0-nak írja valamint kapcsolható az alaplapi amihez a modul kell. Csak Xeon és mobil procik esetén problémás a PPT, annál ki kell kapcsolni az ME-t hogy működjön, sima asztali prociknál nincs ilyen gond. -
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Elvileg támogatná ha be lenne kapcsolva az ME, anélkül nálam nem működött másik lapon. Csak hát ugye pont a tuning reményében kapcsoltam ki. Nem próbáltam ennél a lapnál konkrétan hogy megy-e.
-
Armagedown
őstag
Szép munka!
Az jgy moddolt BIOS támogatja-e a PTT-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest