Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
OK műkszik! De hülye vagyok, hogy nem gondoltam erre! Hár igen ha az embernek el akar szállni az alaplapja meg a procija nem tud ép ésszel gondolkozni...
Még egyszer thx! -
DJ Mythos
aktív tag
Légszi! Segítene valaki?
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi!
És még mielőtt mindenki lehordana, hogy mért kezdek bele ilyenbe meg minden, ok tudom hülye vagyok, de már megtörtént! Légyszi segítsetek!
Szal van egy MSI KT3 Ultra2 alaplapom és ahhoz szedtem le egy bios frissítést feltettem minden, csak a proci sebességét visszavette 1250 MHz re (azelőtt 1700 on futott). Na gondoltam visszaállítom! Hát nem sikerült felvettem a FSBjét 200Mhz ra és r4átettem egy 8,5-ös szorzót! (visszagondolva tudom hogy hülyeség volt amit csináltam!) Most bekapcsolás után nem csinál semmit elkezdi a CDket meg a winyót baszkurálni, de semmi tovább. A D-bracket az ''Initializing Harver Driver Controler'' nél áll meg!
Légyszi segítsetek! Mit csináljak?
Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest