Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
Nem kötözködni akartam, megbántani sem akartalak. A gépnek valóban nincs lelke, igazad van : ) én csak a rossz és a jó tapasztalataimból indultam ki. És azt sem mondtam soha, hogy az MSI bármelyik általam használt cuccosa übermegakirálycsászár lenne. Ezeket használtam/használom és korábban azt is megjegyeztem, hogy ugyancsak vannak jó asus-os és abit-os tapasztalataim is! Sőt tyan-os is, de az nem jó. Az első dual amd-s konfigom elsőgenerációs tyan deszka volt, külön proci tápcsati nélkül : ( és szimplán elégett egy év után. Pedig az első dual amd-s lappal a tyan jött ki...
És Asusfan nem Beléd kötöttem, hanem egyes szavaidba. Örülök, hogy itt vagy és véleményt alkotsz, de tényleg!
És légyszi-légyszi hidd el, hidd el, annyira erős a duál xp1700+
Ha lesz időm, nyomok egy sandra-tesztet és ide pastel-em, de most minek lódítanék, a 875P-t használom már sajátként! Oké-oké, az érzelmi elfogultság, persze, de a Te nick-ed alapján sem gondolnám, hogy Te nem vagy az! : ) Talán Lajbi barátunk mégis profitál ebből az egészből!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest