Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
Ha picit vissza olvasol irnak róla hogy az csak 2 dologra jó: ....se erre-se arra..... az csak csekély (5-10%) teljesitmény többletet biztosit úgyhogy sokkal többet tudsz kihozni ha manuálisan bioszból tunningolsz de ahhoz viszont a tunning topicot látogasd inkább meg. Szerintem ha akorod használni átkapcsolhatod kikapcsolt állapotban is hisz akkor csak alig 1-2 áramkör van áram alatt
-
ata99
tag
Jobb ötlet hiján elkezdtem felrakni egyesével a bioszokat és tesztelgettem a stabilitást. Legjobban az S5-ös vált be, az S6,S7 vagy nem nem tudja jól kezelni az én picit hibás sempronomat vagy csak én nem jöttem rá hogy mit kell még plusszba letiltani az energia spórolós funkciókon kivül. Egy Ashrock N68-S3 UCC lapban volt ez a proci próbálva és abban simán megy, valszeg annak jobb az ACC-je csak ne lenne rajta olyan pocsék csipszet..
-
ata99
tag
Üdv mindenkinek.
Nemrég egy 785GT-E63 boldog tulaja lettem de sajna az öröm nem felhőtlen mivel vannak vele némi gondok
Ha valakinek lenne valami jó tanácsa nagyon hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest