Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
leetykopetya
csendes tag
Ja, korlátlan könyvtárkezelése van.
DE!
Csak olyan könyvtárnál tudsz könyvtári randomot beállítani, ahol vam egy szám, ha csak almappák vannak akkor nem tudod beállítani. Tehát, ha van egy mappád, és vannak benne számok, de almappák is, és beállítod a mappa randomot, akkor csak a mappában lévő számok között randomozik, és az almappákba nem mászik bele. Nemtom, más mp3 lejátszóknálm is így van-e... Szóval sztem ez egy kicsit gáz, és megkérdőjelezi a korlátlan ktárkezelés értelmét, de mindegy....
Az is lehet, h csak én csináltam rosszul, és mégis tud, de szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobilinternet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest