Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Köszi már rátaláltam a dologra, a gyártó által készített lemez csak egy autómata szoftverfrissítő progit tartalmaz, amúgy smv videókat játszik le és találtam egy video2smv convertert. Apropó ez a ''nem minőségi'' kijelentés elég nagy sznobságra utál, én is jobban hallgatnám a zenéket egy ipod-on vagy egy sony lejátszón de tudod karácsonykor amit az ember kap annak is nagyon tud örülni, és a márka nem mindig az aminek látszik, ezt 1 hónapja tanultam meg, a sony tv-m a garancia lejárata után járt le 1 héttel gondolhatod, hogy kicsit voltam csak idegbeteg, aztán áthoztam öcsém tvjét ami 3 éves rolsen és ennek még semmi baja, ekkor tanultam meg, hogy manapság a márka nem jelent sokmindent mostantól arra törekszem, hogy nem a legszarabbat veszem, de közben rájöttem, hogy egy sony és egy thompson között pl. nem fogok különbséget tenni kizárólag csak a neve miatt, szeretném ha ezen kicsit elgondolkodnál és te mint senior tag a ''kevés segítséggel szemben még kevesebb szidalmazással részesítenéd a hozzászólásaimat'' Köszönettel: M@tt|-|3W
-
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Magyarul olyan weboldalra lenne szükségem ahol mp4es smv videófájlok találhatóak, vagy olyan kis konverterre ami pl. avi-ból mp4-et csinál, a segítségeket előre is köszönöm és természetesen BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérésem lenne, hogy az MP4 lejátszóm támogatja az MP4 SMV videófájlok lejátszását! Az 512 MB-os még nem de nekem már az 1 gigás széria van és ez támogatja az ezen videófájlok lejátszását. Aki tud ilyen videófájlok lejátszására alkalmas linket, fájlcserélő programok kérem segítsen, valamint az is aki használja ezt a készüléket, előre is köszönöm!
A készülök megtekinthető itt: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest