- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Köszi már rátaláltam a dologra, a gyártó által készített lemez csak egy autómata szoftverfrissítő progit tartalmaz, amúgy smv videókat játszik le és találtam egy video2smv convertert. Apropó ez a ''nem minőségi'' kijelentés elég nagy sznobságra utál, én is jobban hallgatnám a zenéket egy ipod-on vagy egy sony lejátszón de tudod karácsonykor amit az ember kap annak is nagyon tud örülni, és a márka nem mindig az aminek látszik, ezt 1 hónapja tanultam meg, a sony tv-m a garancia lejárata után járt le 1 héttel gondolhatod, hogy kicsit voltam csak idegbeteg, aztán áthoztam öcsém tvjét ami 3 éves rolsen és ennek még semmi baja, ekkor tanultam meg, hogy manapság a márka nem jelent sokmindent mostantól arra törekszem, hogy nem a legszarabbat veszem, de közben rájöttem, hogy egy sony és egy thompson között pl. nem fogok különbséget tenni kizárólag csak a neve miatt, szeretném ha ezen kicsit elgondolkodnál és te mint senior tag a ''kevés segítséggel szemben még kevesebb szidalmazással részesítenéd a hozzászólásaimat'' Köszönettel: M@tt|-|3W
-
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Magyarul olyan weboldalra lenne szükségem ahol mp4es smv videófájlok találhatóak, vagy olyan kis konverterre ami pl. avi-ból mp4-et csinál, a segítségeket előre is köszönöm és természetesen BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérésem lenne, hogy az MP4 lejátszóm támogatja az MP4 SMV videófájlok lejátszását! Az 512 MB-os még nem de nekem már az 1 gigás széria van és ez támogatja az ezen videófájlok lejátszását. Aki tud ilyen videófájlok lejátszására alkalmas linket, fájlcserélő programok kérem segítsen, valamint az is aki használja ezt a készüléket, előre is köszönöm!
A készülök megtekinthető itt: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest