Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
Van egy Alcor Clip lejátszója a srácomnak, és most vettem hozzá egy Kingmax 8GB MicroSD kártyát, pontosabban MicroSDHC. Naná, hogy nem működik, miért is lenne jó
és mint olvasom az SDHC kártyát nem támogatja a kütyü. Akkor most 4GB-nál nagyobb kártyát nem is lehet rakni bele? Franc figyelte eddig a HC végződést... -
TaliGa
aktív tag
válasz
szecska24
üzenetére
Én most vettem egy Alcor Clipet. Mivel ajándék lesz, így csak az alap funkciókat próbáltam ki, aztán ment is a szekrénybe. Tetszetős kis masina, jól reagál az érintőképernyő, az mp3 rész jól szól - fülessel, de nem a gyárival, divx-t etettem vele - rendben volt, egyszerű menü, szóval nekem szimpatikus...
ja és persze vannak hiányosságai
- hdmi kimenet helyett csak kompozit
- nincs gyroscope
- nincs mkv lejátszás
- műanyag ház
- 2gb belső mempersze az ára, a magyar menü és a gari azért nálam nagy pozitívum - srácomnak lesz ajándékba, 10 évesen a 720p anyagoknak bélyegméretben még nincs akkora varázsa...
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Van vkinek összehasonlítási alapja arról, hogy a WayteQ P45 vagy az Alcor Skin a nyerőbb vétel itthon? Tudom, hogy kínai csodák jobbak ezért a pénzért, de ajándék lesz - fontos a gari, meg a magyar nyelv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és mint olvasom az SDHC kártyát nem támogatja a kütyü. Akkor most 4GB-nál nagyobb kártyát nem is lehet rakni bele? Franc figyelte eddig a HC végződést...