Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
laca62
csendes tag
Sziasztok!
Vab egy Mp150 es nyontatóm és az egyik apról a másikra mikor bekepsoltam csak a bekapcsoló villogott és az az üzenet jelent meg a gépen, hogy E2 és E7.
És nem tudok nyomtatni semmit, nem megy. Papír elekadásom az nincs és a patronok is a helyén vannak. utántőltött patronokat használok amit én tőltök magam.
Nem tudom mit tegyek. Azzal, hogy ez az üzenet eltünjön és visszaálljon az eredetibe.
Ha van ötlet kérlek segítsetek, mert újjra nins keretem.
Már azt is megpróbálltam, hogy kikapcsoltam és vártam a gépet is kikaapcsóltam de így sem semmi.
Köszi!!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- HP Smart Tank 725 All-in-One tintatartályos nyomtató (printer/szkenner) Bontatlan
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Xiaomi Photo Printer 1S Set
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest