- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
csendes tag
Köszönöm, megpróbáltam, de sikertelen.
Évek óta úgy használtam, hogy a netszolgáltató smtp beállításaival ment ki minden fiók.
Egyébként, ha valótlan címre küldök Gmail-ről, akkor hibaüzi nélkül bezáródik az ablak, a küldött levelek közé is beteszi.
Szerintem megbeszélem a netszolgáltatómmal, kíváncsi vagyok, ők mit fognak rá mondani.
-
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok!
Thunderbird fut a PC-n, évek óta. A notin is. A netszolgáltató levélküldő kiszolgálója van beállítva.
Kettőnknek van összesen 4db. Gmail és 2db. sznet fiókja.Ma vettem észre, hogy saját Gmail-ről Gmail-re nem megy át az üzenet, Gmail-ről sznet-re és fordítva (visszafelé) igen.
Ha Gmail-ről küldök az összesre, akkor csak a sznet-ekre érkezik, ha sznet-ről küldök az összesre, akkor mindre megérkezik.Hibaüzi nincs, simán bezár az ablak, mikor küldök.
Telóról, appból persze minden oké.
Milyen beállítást érdemes átnéznem, módosítanom?
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest