Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt megnézem, lehet kiegészítővel menni fog. Köszönöm!
-
ragazzo
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Leírom bővebben mit akarok. A munkahelyen a jól megszokott Outlook figyel, ami exchange kiszolgálón keresztül szedi le a leveleket. "Természetesen" otthon már nem is férek hozzá. Nem szeretem ezt a progit, mert lassú és borzalmas nagy. A TB kicsi és fürge. Telepítés után ha szeretném konfigolni a levelezőt, akkor a kiszolgálónál csak POP és IMAP van, az Exchange nem beállítható. Emiatt írtam, hogy jó lenne beállítani valahogy.
A naptármegosztás nekem nem kell, én csak a levelezőjét használom, néha a címlistát.Ha van valami egyéb alternatíva levelezőre azt is elfogadom. -
ragazzo
őstag
Sziasztok!
A kereső szerint öt éve tették fel a kérdést ami engem is érdekelne. A mostani Thunderbird már elég szép és jó, azonban szeretném használni Exchange kiszolgálóval is. Erre tud-e valaki megoldást? Alapból nincs benne, de mintha valahol olvastam volna, hogy berheléssel rábírható. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest