- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Kicsit utánaolvasgattam, egyelőre úgy tűnik, hogy ez a .pst egy olyan formátum, ami ''védett'', azaz külső programok csak az Outlookon keresztül érhetik el, közvetlenül nem. Tehát ha az Outlookba nem tudod beimportálni, akkor meg vagy lőve. (És az is fontos, hogy ne legyenek a mappák neveiben speciális karakterek, mert az is gond lehet importálásnál.)
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
A leveleket standard MBOX (.mbx) fájlokban tárolja, mint a legtöbb levelezőprogram. Ha jól tudom, az Outlook is ezt használja (legalábbis a régebbi verziók). A különbség annyi, hogy a Thunderbirdnél ezeknek a fájloknak nincs kiterjesztése, ezért az Outlook alapból nem ismeri fel, de ha átnevezed .mbx kiterjesztésűre őket, akkor szerintem működnie kell. Ha meg nem megy, vannak erre különböző konvertáló programok, vagy pl Eudorán keresztül meg lehet csinálni, azzal mindkettő együtt tud működni. (Persze próbálgatás előtt nem árt elmenteni a megfelelő mappákat.)
A címjegyzéket ki lehet exportálni, LDIF, .csv vagy .txt fájlba, valamelyikből csak tud importálni az Outlook. (Bár az Outlooknak a különböző verziói még egymással se teljesen kompatibilisek, nekem meg egyik sincs a gépen, úgyhogy fene tudja.)
Egy userhez (Profilhoz) több fiókot lehet, persze, sőt, több SMTP szervert is tud kezelni. Egyébként lehet egy fiókhoz több Azonosságot (másodlagos emailcímeket) is, ha pl a szolgáltatód úgy biztosítja az emailcímeket.
[Szerkesztve] -
Waikiki
tag
mennyire hatékony a spamszűrője?
Szerintem elég jó.
Sokat tudsz segíteni neki azzal, hogy ha használod a címjegyzéket és a spamszűrőben megadod, hogy a címjegyzékben szereplőket sose jelölje spamnek.
(Mielőtt még valaki értetlenül nézne azon, hogy miért nem evidens a címjegyzék használata: informatikus ismerősömnél látom ezt, aki címjegyzék helyett előszeretettel használja a ''Válasz'' gombot.) -
Sil
senior tag
Nálam 100% körüli a hatékonysága a spamszűrőjének. Annyi, hogy be kell tanítanod, azaz eleinte meg kell jelölnöd a spameket szemétként. És utána már magától felismeri őket.
Amivel kevesebbet tud az Outlooknál, az talán a mobiltelefonnal való szinkronizálási lehetőség hiánya, illetve a naptárfunkciók. Outlookot nagyon régen használtam, úgyhogy nem igazán tudom összehasonlítani. Szerintem próbáld ki, és meglátod.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Van benne adaptív spamszűrő, alapból van címjegyzék is persze, névjegyekkel, calendar az mintha nem lenne (arra ott van a még igencsak gyerekcipőben járó Sunbird, amit pl kiegészítésként fel lehet hozzá rakni), van viszont RSS olvasó meg hasonló finomságok, amik az Outlook-ban nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest