Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
A leveleket standard MBOX (.mbx) fájlokban tárolja, mint a legtöbb levelezőprogram. Ha jól tudom, az Outlook is ezt használja (legalábbis a régebbi verziók). A különbség annyi, hogy a Thunderbirdnél ezeknek a fájloknak nincs kiterjesztése, ezért az Outlook alapból nem ismeri fel, de ha átnevezed .mbx kiterjesztésűre őket, akkor szerintem működnie kell. Ha meg nem megy, vannak erre különböző konvertáló programok, vagy pl Eudorán keresztül meg lehet csinálni, azzal mindkettő együtt tud működni. (Persze próbálgatás előtt nem árt elmenteni a megfelelő mappákat.)
A címjegyzéket ki lehet exportálni, LDIF, .csv vagy .txt fájlba, valamelyikből csak tud importálni az Outlook. (Bár az Outlooknak a különböző verziói még egymással se teljesen kompatibilisek, nekem meg egyik sincs a gépen, úgyhogy fene tudja.)
Egy userhez (Profilhoz) több fiókot lehet, persze, sőt, több SMTP szervert is tud kezelni. Egyébként lehet egy fiókhoz több Azonosságot (másodlagos emailcímeket) is, ha pl a szolgáltatód úgy biztosítja az emailcímeket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest