Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

Sziasztok!

Hosszú évek óta TB használó vagyok, de már nagyon kezd zavarni a hülyesége, ami szerintem mostanában kezdődött. Két gondom is van vele, és mindkettő fiók szinkronizálással kapcsolatos.

Az első, ami előtt értetlenül állok:
    Adott egy Freemail (POP3) fiók, ami alapvetően működik, DE hiába van a freemail fiókban az érkezett levél, a TB a letöltés gombra kattintás után közli, hogy nincs új levél a fiókban. Bármit csinálok, állítok, egyszerűen nem hajlandó letölteni a fiókban ott lévő levelet. Eltelik kb 15 perc, és utána leszedi, de akkor se mindet, csak amik nagyjából egyidőben landoltak a fiókban. Például felnéztem, van a fiókban 1 levél.... nem szedi le. Felnézek már 4 levél van a fiókban, nem szedi le... eltelik a 15 perc, és azt az első levelet leszedi.... Ez Freemail, vagy TB hiba lehet szerintetek?

A második, ami viszont nagyon idegesít:
    A gmail fióknál (IMAP) direkt beállítottam, hogy minden üzenetet szedjen le és tároljon el a gépen is ennek ellenére csak a fejlécek töltődnek le, illetve a jelzés, hogy email van a fiókban, és mikor belépek a mappába, akkor kezdi felépíteni a kapcsolatot a gmail fiókkal, ami baromi idegesítősen lassú, főleg ha azt nézzük, hogy a fiókba érkező levelek 80%-a egyszerű pár soros Facebook értesítő,és sokszor meg sem jeleníti az emailt, csak miután egy már megnézett emailre kattintok, majd ismét az újra. Nem akarom lecserélni a TB-t de ezek miatt már nagyon fontolgatom. Van valami ötletet, hogy ez vajon mi a fenéért lehet, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni?

Új hozzászólás Aktív témák