Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Hosszú évek óta TB használó vagyok, de már nagyon kezd zavarni a hülyesége, ami szerintem mostanában kezdődött. Két gondom is van vele, és mindkettő fiók szinkronizálással kapcsolatos.
Az első, ami előtt értetlenül állok:
Adott egy Freemail (POP3) fiók, ami alapvetően működik, DE hiába van a freemail fiókban az érkezett levél, a TB a letöltés gombra kattintás után közli, hogy nincs új levél a fiókban. Bármit csinálok, állítok, egyszerűen nem hajlandó letölteni a fiókban ott lévő levelet. Eltelik kb 15 perc, és utána leszedi, de akkor se mindet, csak amik nagyjából egyidőben landoltak a fiókban. Például felnéztem, van a fiókban 1 levél.... nem szedi le. Felnézek már 4 levél van a fiókban, nem szedi le... eltelik a 15 perc, és azt az első levelet leszedi.... Ez Freemail, vagy TB hiba lehet szerintetek?A második, ami viszont nagyon idegesít:
A gmail fióknál (IMAP) direkt beállítottam, hogy minden üzenetet szedjen le és tároljon el a gépen is ennek ellenére csak a fejlécek töltődnek le, illetve a jelzés, hogy email van a fiókban, és mikor belépek a mappába, akkor kezdi felépíteni a kapcsolatot a gmail fiókkal, ami baromi idegesítősen lassú, főleg ha azt nézzük, hogy a fiókba érkező levelek 80%-a egyszerű pár soros Facebook értesítő,és sokszor meg sem jeleníti az emailt, csak miután egy már megnézett emailre kattintok, majd ismét az újra. Nem akarom lecserélni a TB-t de ezek miatt már nagyon fontolgatom. Van valami ötletet, hogy ez vajon mi a fenéért lehet, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest