Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz ricogsm #44642 üzenetére

Kedves kolléga! ricogsm
    A válaszom a következő, de előtte helyesbítenem kell a kérdésedet. :)
    A véleményed tiszteletben tartásával természetesen.

A lényeg közérdekű is felhívom erre a figyelmet, nehogy félreértésekbe-essünk és tévedésekbe kerüljünk.
    A fórumot is olvasó kollégákkal együtt.
    A saját-szándékom nem vitatkozni akarok és nem is fogok és szándékom nem vita-generálása és ezzel le is záróm saját-soraimat lenti mondatokban meg is teszem.
    A mostani-válaszomban szűkségesnek-tartom és fontos a számomra is.
    A félreértések elkerülése érdekében, le-kell írjam és szögezzem itt soraimban, konkrétan tömören fogalmazom meg mondataimat, amennyire csak lehetséges és tömörítem mondani írnivalómat is.
    A lényeg valamit félreérthettél tényleg-biztosan és tisztázni szeretném a dolgot.
    A te véleményedet tehát idézném tiszteletben tartom, "És ezért nincsenek szerveren a jelszavak?
    Mert tudtommal ott kéne lennie belépés után.
    Erre kapok egy új üres mezőt.
    Nagyon mérges vagyok. Ezért bíztam a Mozilla Firefox szerverében.
    Erre faképnél hagy. Azt hogy feltortek legyen az ő bajuk.".
    A válaszom lényeges nem a fox hibája szerény véleményem szerint.
    A kollégák majd besegítenek nekem ha tévedtem valamiben.
    A tévedés jógát-fenntartom magam részére.
    A kérem a kollégákat hogy segítsenek nekem ebben kiigazodni.

(#44643) daimonion Kollégának válasz lenti sorban.

Amit írsz értem olvastam, de utolsó mondatodra mit is válaszoljak nemtudóm.
    Üdv, István

• IstvánLászló

őstag

válasz ricogsm #44618 üzenetére

Kedves kolléga idézőjelbe is teszem direkt," chrom", nálam felelytös csakis a saját-véleményem szerint. :)
    A Foxi használata nálam már családtag szeretjük mindannyian és itt a fórum is remélem nem tévedek.
    A mondanivalóm komoly szerintem mindenkit érdekel remélem majd biztosan.
    A lényeget írom és mondom is nehogy belefusson valamelyikünk ebbe a problémába.
    A lényeget igyekszem tömöríteni de leírom a tényeget és igen nem mese tanulságos megtörtént esetet.

A lényeg nem a fox hibája szerény véleményem szerint, de remélem kollégák majd besegítenek nekem ha tévedtem valamiben mert a tévedés jógát-fenntartom magam részére és kérem is hogy segítsenek nekem.

A jelszavakat nem-szoktam tárolni szervereken mert előszeretettel vadásznak-rá hogy meg is szerezzék1000% a négyzeten ez viccesen hangzik de halál komoly.
    A lényeg volt-már rá példa nem is egy hogy illető-userek-tudtanélkül!!!, KI HANGSULYÓZÓM ITTEN DIREKTBEN is. :))
    A jelszavaknak birtokában lévő személyeknek meg is szerezték a jelszavaikat.
    A jelszavakat és visszaéltek-vele igen igen igaz-történet és komoly perpatvart csináltak és sok-problémát okoztak is vele.
    Az illető-user és illető-userek ellen még eljárást is indítottak jógialapon és és nem kevés anyagi-kárt okoztak ezzel nekik és nem elhanyagolható hogy még börtönbüntetést is kilátásba helyezték igen-igen ténylegesen.
    Az illető-userek így nagyon-nehéz helyzetbe is kerültek, nekik kellet bebizonyítani jógialapon még jogászt is igénybe kellet venniük hozzá.
    Az ügyük tisztázására hogy nem-csináltak törvénybe ütköző cselekményt, sok idejük-bekerült biztosan.

Zárom a soraimat tényleg és köszönöm a türelmet is hogy hozzá szólhattam a rókával kapcsolatban.

A válaszom komoly mindenkinek szól és most neked is.
    A jelszavakat ne tároljuk és ne tárold te-sem számítógépen, úgy hogy idegenek számára rögtön azonosítható-legyen és így rögtön felismerhető és ezzel rögtön felhasználható legyen ez a megoldás.
    A számítógépeden levő adatokat bármikor le halászhatják és észre-sem veszed mert csak egy villanásnyi idő, de nem-részletezem ennyi.
    A jelszavakat én füzetben asztalfiókban tartom így célszerű megoldás,ha elfelejteném a jelszót és kész.

Üdv, István

Új hozzászólás Aktív témák