- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Szo-va ki hova? Kecsoring?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Topiccsendőr
addikt
Én végül nem megyek, srry mindenkitől. Jövő héten biztos. Szombaton. Alkatrészbörze is lesz a pálya mellett, inkább azzal kötném egybe az edzést.
András te is spórolj egy napot, gyere ki inkább akkor, aztán ráfekszünk egy kicsit a dolgokra. Ha jó neked
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6952 üzenetére
nem biztos, hogy ma lejutok kecsóra, van pár elintézni valóm. a holnapot szeretném viszont. letudok menni jövő hét szombaton is, az is jó nekem, csak előtte péntek este nem kéne nagyon berúgni..
de persze, amúgy toljuk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vendingo
veterán
Holnap megyek a balcsira. Gondolkodom egy laza balaton kerülésen.
Esetleg valakinek lenne kedve hozzá? Dél körül érkezek vonyarc-keszthely környékére.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Integra
titán
aki bújt, aki nem, irány kecsóring dél körülre
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
ipiapacs aki bujt aki nem megyek
-
Integra
titán
laza kis tekerés volt, irány jövő szombaton vissza
-
.mf
veterán
Újra itthon, és már tömöm magamba a kaját, mert jól megéheztem.
Jól esett ez a kis gurulás, bár kicsit távol van. Most már legalább ismerem a pályát is, a teljesítményem mondjuk bitangpusztulatosan fostos volt, de hát lesz ez még így seFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
vendingo
veterán
Ma nyomtam egy sopron-vonyarc-sopron távot. Délelött frankó szél volt ide-oda dobált :-( Hazafele minden ok volt azt leszámítva, hogy majdnem kifogyott a nafta, meg egy Q7 jött egyfolytába a seggembe.
Holnap megyek devecserbe talira, jön valaki a topicból?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy Mz etz 250 es első teleszkópjába mekkora légrést kell hagyni?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
.mf
veterán
válasz Integra #6963 üzenetére
Én meg DNy felé indultam el, gondoltam megkeresem azt a jó kis jóutas-kanyargós részt Gánt környékén, de most a másik irányból. Nem találtam meg helyette voltam: régi 7-es le Várpalotáig, Hajmáskér, Veszprém, Zirc, Mór, Tatabányától 1-esen vissza, 300km-t toltam ma is bele, s néztem, hogy mire hazaérek, pont meglesz a kerek 45000, meg tudok-e addig állni, lesz-e félreálló, 44999, 44500, á, van félreálló, odaállok, veszem elő a telefont, nyomom ki a képernyőzárat, nyomom ki a képernyőzárat, nyomom mégerősebben, erre megrezzen, amit bekapcsolásnál szokott csinálni a fosadék lemerült
Szóval most képzeljétek ide a képet:
<km-óra>
_______
| 45000 |Vegyes utakon jártam ma, néhol csak egyszerűen szar, néhol, még ha nem is kátyús, akkor is olyan rodeós, hogy a megengedettel se bírsz menni; néhol teli, néhol, ha nem is teli, de záróvonal és 90 helyett 60-nal tötyögők; de voltak azért olyan szakaszok is, ahol km-eken át csak én voltam, volt olyan is, ahol még az út is jó volt, na az jól esett.
Volt egy-két helyzet is, pl. egyből itt az elején egy fekete kombi audi ugyan látja, hogy jövök, de úgy fordul ki elém, hogy a teljes két sávot keresztbe elfoglalta. Volt egy olyan is, amit én néztem be csúnyán: Veszprém után kanyargós rész, előttem nagy tanker lassan, a kocsik előttem kimennek előzni, én is kinézek, amerre az utat látni vélem, üres, elkezdek előzni, s mikor már a kamion elejénél vagyok, látom, hogy az, amit az útnak láttam, azelőtt még van egy hurok, amin jött szembe pár autó, s már csak kb. 30m volt köztünk... Itt jött jól a tegnapi gyakorlás, nagyobb gáz, nagyobb döntés, és még épp befértem, huhh... azért jellemző, hogy egyik autós sem kezdett el fékezni vagy kitérni...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Integra
titán
lekell szokni a számfetisizmusról, ez a megoldás
akkor neked is megvolt a kötelező fasz.. nálam is, mátrában.. már mentem lefelé parádnak, majdnem a lenti nagykanyar büfénél voltam, erre egy astrás az én sávomból rántja vissza a kormányt beláthatatlan kanyarban... még jó, hogy mátrában tényleg nem nyomom neki, pont ezek miatt a barmok miatt..
ja, mátrában volt ma még egy donorjelölt, egy supermotos. esküszöm az motorosokra vadászik, mikor elindultam még láttam is, hogy ott ül beöltözve. elindultam, szépen komótosan, hogy 70-nel lecsorgok egernek, erre a semmiből mint a kurvannya úgy ment el szerpentines jobbos balosban, de úgy.. ha ez esik, ott meghal.. biztos valami helyi nagymenő lehetett (kb 40 éves), de ilyet így még nem láttam.. mikor leértem majdnem a nagykanyarba, ő akkor jött visszafelé, ugyanúgy kente neki. hihetetlen.. na mindegy, majd egyszer jöjjön vele szembe egy ilyen astrás idióta..amúgy a mátrát teljesen bekátyúzták, meglepően jó lett ahhoz képest amilyen volt.
a bükkben is kátyúztak. az első 10km továbbra is egy álom, hihetetlen jó minőségű, utána jön a 10-15km foltozott borzalom, de itt is szinte mindenhol bekártyúzták a lukakat. igazából kiöntötték csak, de nem lapították le mint a mátrában, hanem dimbes-dombos maradt mindegy, a semminél ez is több.jól elfáradtam, jót fogok aludni ma, még jó, hogy egerben nem álltam megcsajozni
-
stifi
senior tag
én ma budapest - visegrád - esztergom - letkés - maros - keszi - budapest karikát nyomtam...
párkány után volt egy 5-7 motorból álló csapat, az egyik játékos kanyarból szedtek ki 1 vagy 2 vasat a bokrokból, igazából nem tudom mi történt de nem álltam meg, csak lelassítottam és megkérdeztem az egyik arcot hogy mi a helyzet, mindenki jól van-e, azt mondta mosolyogva hogy minden oké.. a haver épp egy törött motort tologatott és mintha láttam volna a bokorban még egy gépet rommá törve, nem tudom mi a faszt csináltak, vegyes csapat volt, női utas is volt köztük.. valószínű hajtottak keményen, és kicsúszott 1-2 gyerek..szóval csak ésszel!
én egy jó 70-80-as tempóval krúzoltam végig, mert otthonhagytam a füldugómat, így nagyon sokáig tartott a túra, baromira elfáradtam.. lehet holnap is csapok az ellenkező irányba egy ugyanilyen kört kicsit gyorsabban, de igazából rájöttem a sárcokat nézve ahogy másznak ki a bokorból, hogy ez nekem nem is hiányzik, állatkodni inkább kimegyek valami pályára...
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
vendingo
veterán
Én ma sopronból mentem devecserbe motoros talira. Jó sokan voltunk. Babettától a trike-ig volt minden. :-) Holnap ajkán vezetéstechnikai tréning nyíltnap, délután egy laza gurulás, aztán haza. Elég drága ez a hosszú hétvége, eddig 3 tank ment ki, holnap meg a 4.-ik.
-
ALI_G
veterán
Keresek guminyomás mérőt, olcsóbban. Integra, te hol vetted a tied?
-
-
NINJA_V
tag
Szombaton (majus 5.) gokart bajnoksag lesz a palyan....
Two Strokes and Four Jokes
-
Integra
titán
suzuki gsx650f - 2008
kéne egy bontott főfékhenger bele egy jóbarátomnak.
tudtok megbízható suzukis alkatrész kereskedőt?
yoda esetleg te valakit a szuper suzukis networködön keresztül?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
stifi
senior tag
srácok, ez a kecskemét ring olyan mint a kakucs, ha valamihez hasonlítani akarom?
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6991 üzenetére
-
vendingo
veterán
Lenyomtam 3 nap alatt kb 900km-t, ebből ma 400-at 1 pihenővel 5x-r tankoltam tele a gépet, és már megint kong a tank. Szar a kormánysúlyom, szétrázta a kezem, kockásra ültem a seggem. :-)
Áprilisba 1700km-t nyomtam le a paripámmal.
Doc úrral is gurultam egy jót ma délután.
Eseménydús 3 nap volt.Guminyomás mérőt én biciklisboltban vettem 1200 forintért, de láttam már a tescoban is.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #6987 üzenetére
beszéltem az edzőtársammal, és ő csak szombaton tud jönni (a rohadék)
úgyhogy szombat kakucs, ha jó valakinek. utánavaló héten kecsó.
a következő verseny meg amúgy is Kakucs lesz, úgyhogy nekem arra is kéne gyúrni.
viszek videókamerát megörökíteni az utókornak[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Topiccsendőr #6996 üzenetére
kakucs szombat zártkörű rendezvény - vasárnap kecsó lesz. remélem földanyánkat nem csókoljuk meg.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Djuree
félisten
válasz Topiccsendőr #6997 üzenetére
földmutert ne csókolgassátok, már úgyis öreg és ráncos
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zin
őstag
Sziasztok!
Ma bementem egy motoros boltba és mondtam hogy nekem Michellin gumi kell.
Csodalkozott az elado egy nagyot.Mekkora egy szanalom ez az ország ienkor jovok ráu.i: az a vicc hogy a noname szemét gumi is 9 ezer ft meg amit én akarok sport pilot is.vicc komolyan mondom...-.-
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest