- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
KLE-s barátommal holnap teszünk egy karikát:
Tervben még Ausztria is, de én ezzel a dobbal nem merek kimennei. Utólag is lehet furulyát csináltatni, nem? Vagy még azzal is kiszednek?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Grillo
őstag
válasz runner 125 #55551 üzenetére
Ha Füredre nem akartok bemenni, akkor én inkább ajánlanám Aszófő-Tótvázsony felől megközelíteni a 77-est, van egy rosszabb szakasz, de szép a táj, nincs forgalom.
-
polimorf
tag
Holnap a bandával megtámadjuk Császáron a western falut [link]. Jó mókának igérkezik.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz baboss #55554 üzenetére
Kb 5 motor 8-10 fő (A dunaszerdahelyi motoros haverokkal megyünk) 10-kor indulunk (ha sikerül) és 11-12 között érkezünk a faluba számitásaim szerint. Örülnék Nektek!
Kb ezekkel a vasakkal megyünk:[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz V.Stryker #55556 üzenetére
Nem nyilvánosra terveztük a gurulást,engem is csak meghivtak ide. Én mindössze uticélként ötletnek vetettem fel.
De ha már volna erre érdeklődés akkor megszervezhetünk egy nyilvános topic találkozót ide, kérdés mennyire lenne rá érdeklődés.?
Ha jól tudom Xaels kolléga a jövőhét végén tervez valami hasonlót. Azt megcsinálhatnánk topic összeröffenésnek is, ha Xaels nem bánja[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #55548 üzenetére
Ellógtam a mai napot, lemostam és meghirdettem a Csótányt!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polimorf #55562 üzenetére
Mi az hogy "éppenhogy megy". Holnap megint indulnék vele Erdélybe szívesen, csak egy első gumma kellene, meg vinni megint egy lityi olajat.
És vissza is jönne a saját lábán, az tuti!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz V.Stryker #55565 üzenetére
Nem akarok sem zsákbamacskát árulni, sem a későbbikben pereskedni. Szerintem lesz aki lát még benne fantáziát. (a gyűrűket és az utángyártott karbikat leszámítva nem leharcolt a gép.) Ha 150k-ért elvinnék, akkor én is megtalálom a számításomat, annyi pénzből teljesen fel tudnám szerelni a GS-t. Csak a családi kassza maradna töküres.
(#55567) canniball: például "öngól volt megvenni"? [DEGEC OFF]
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #55568 üzenetére
Találó...de ilyen öngólt szerintem bármelyikünk szívesen rúgna.
Doki16!
Done!
De úgy érzem valahol lemaradtam: úgy emlékeztem, hogy éccsapád vett nagy gépet (1200ccm?) te pedig jövőre halasztottad a vásárlást, hol nem passzol?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Outlander
addikt
Üdv.
Hülye kérdésre, hülye válasz kategória.
Ki, mit hogy csinál, az ilyen "sisak, sisak maszk" elnyomások ellen?!
Leveszem a sisakot és úgy nézek ki, mint aki 10 éve túlélte az Elm utcát.
És kell legalább 1 óra mire elmúlnak ezek a "nyomvonalak".
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
-
-
Doki16
addikt
válasz canniball #55570 üzenetére
Nem egészen stimmel
Ezt vette apukám még szezon elején. Amit eladtunk azt meg V.Stryker vette meg. Valóban akartam motort venni, de egy motortól eltekintve akárhányat néztem meg mind borzalmas volt. Amit majdnem megvettem azt meg 5 perccel az orrom elöl adták el. A motorrá szánt pénzt meg inkább oda adtam apunak és igy gyakorlatilag többségi tulajdont szereztem a mostani Banditban
Nagyon jól jártunk ezzel a géppel, jó áron volt és tökéletes állapotban. Pont ma futottam össze pár motorossal. Az egyikőjüknek ugyanilyen motorja van 4 ezerrel kevesebb kilométerrel és ugyanúgy 2008-as, de nem volt benne ABS. Ők is most vették nem rég, de 400000Ft-al többe került. Baromi jól kifogtuk
(#55577) V.Stryker: Na mivan az enyém nem szép, hogy meg sem dicséred? Tudom te már láttad személyesen
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
canniball
nagyúr
-
Archer
őstag
válasz Outlander #55571 üzenetére
Vedd be ezt
mocizáselőtt:Más: vettem egy flakon Fuchs Titanium Dry Gel nevű csodát kíváncsiságból, kicsit hasonlít a borotvahabra, az elején ebből is leszórja a lánc a felesleget (azért marad rajta is ) de sokkal könnyebb levakarni a felniről meg egyéb helyekről. A Mol-os nem szóródik annyira viszont sokkal ragaszkodóbb meg az első lánckeréknél nálam állandóan lefolyik a hasidom belsejére aztán onnan levakarni azt a lekvárt... Nem volt drága, 2k alatt vettem, esetleg tegyetek vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Laraxior
titán
Mindig egy varossal arrébb gurultunk az eső elől... De a végén csak keresztül kellett menni rajta, ha haza akartunk érni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz polimorf #55586 üzenetére
Az az enyém
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz polimorf #55588 üzenetére
Sőt, mindkettő 2005 augusztusi
Csak az enyém használva van, 67.000km+, az övében meg 20.000 körül"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
polimorf
tag
Xaels kollégával most szervezünk egy topictalálkozót ugyan ide [link], jövőhét vasárnapra (30.-ra). Szeretnénk ha a topicból minél többen el tudnának jönni. Igy minél többen személyesen is meg tunának ismerkedni. Remélem lesz rá érdeklődő.
Amint meg lesznek a részletek (útvonalterv, kiindulási, csatlakozási pontok, indulási idő stb) azonnal közöljük veletek.
Minnél több résztvevőre számitunk!!!Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
Mindössze érdeklődési szintek kérem a csoporttól, hogy akit érdekel és szeretne eljönni az legyenszives irjon annyit, hogy ő jönne( Pl. 1 motor 2 fő és, hogy honnan)
Csak azért, hogy nagyvonalakban tudjuk a létszámot stb.
Lehet akár privátban is.
Előre is köszönjük!Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
mm89
őstag
olajcsere timelapse
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?