- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
Hoppá... Mindenképpen nagyon könnyű vagy a magasságodhoz.
No igen, ki ilyen típus, ki olyan. Fene tudja, hogyan csinálja a test, de a kalóriák néha mágikusan viselkednek. Alvaro érzékeny a kalóriabevitelre, de neki igen keveset kell ennie, hogy ne hízzon. Én stagnáló típus vagyok, amikor még otthon laktam, ettem vagy ötször annyit, mint anyám, aki hasonló testalkatú és hasonló súlyú volt. Nem zabáltam sokat, ő evett keveset. Ha kirívóan keveset eszem (amit hedonista lévén nem szoktam) s nonstop hidegben vagyok sokáig (egyszer 11 napot töltöttem 8 fokban s alatta), akkor viszont sikerül fogynom. Állítólag van, akin az éhségsztrájk sem fog, érdekel, hogyan, a spontán fényevés nem tartozik a reális dolgok közé az én világnézetem szerint.
Ha ilyen extrém lennék, aki normál evéstől gyorsan hízik vagy fogy, valszeg kísérleteznék a különböző ételcsoportok arányával, valaminek hatnia kell. -
TayRol
nagyúr
akinek kell új bőrruha, most a blackdevilnél akcios az 1 és a 2 részes is.
-
Integra
titán
jeeee, kaptam szombatra szabit, lehet kecsózni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
doc
nagyúr
igazabol olcsobbat akartam (mondjuk olyan 100 euroig), de ezt nagyon ajanlgatta az elado, es tenyleg marha jo igy fogdosasra. meg az hogy 11 ertekelesbol 11 otcsillagos, azert csak jelent valamit
majd ha ramszakad a nemzeti bank, akkor megveszem a razipzarozhato kabatot is, az is nagyon jo kis cucc -
stifi
senior tag
a cordurával nekem csak az a bajom, hogy nyáron elviselhetetlenül meleg.. lehet csak az enyém szar (feleennyibe sem került), de a 100 EUR-os Dainese protektoros farmerom a legjobb partner a kánikulában (forintosítva 23000.- volt, akkor még jobb árfolyam+akció is volt rá), de létezik ezekhez kevláros is kétszer ennyiért, azt már túlzásnak érzem..
de majd elmeséled hogy szellőzik meg milyen kényelmes, a CBR-en a kényelemmel is gondok vannak az ilyen túrásabb cuccoknál :\Nincs időm kedvesnek lenni!
-
doc
nagyúr
csutortokon letesztelem aztan majd beszamolok rola
egyebkent mikor nekialltam nezelodni (azutan hogy mondtam az eladonak hogy cordura nadrag kell) szinte lekiabalt hogy 'ne azokat nezd', mert pont egy olyan reszen alltam neki turkalni, ahol az elmondasa alapjan nem valodi cordura cuccok voltak (mondjuk azok kapasbol felennyibe kerultek), az igazi teljesen mas, lagyabb
aztan mikor megneztem kozelrol a tenyleg cordurat, rajottem hogy igaza van, nem olyan durva, muanyag vaszon erzes, hanem tenyleg ruhaszeru.a kabatom az 'occso' gagyi al-cordura, szerintem ossze tudom majd valamennyire hasonlitani oket, de a rakas otcsillagos ertekeles, meg mindenfele TUV-tanusitmany meg tesztgyozelem utan csak nem lesz nagyon rossz
bort nem akartam, eleve nem szeretem a szuk ruhakat a mindennapokban sem, es amilyen zsirdiszno testalkatom van, meg baromi hulyen is nezne ki rajtam
meg abban sem vagyok biztos (bar meg nem probaltam) hogy pl. setalgatos varosnezes kozben a bor jobb -
.mf
veterán
Akciós? Superzoneban, a forgalmazónál, nem 100k most is?
shiNIN: 11 nap 8 fokban akkor te máshogy vagy mazochista, mint Alvaro
SzalaiG: sajnos valószínűleg már csak holnap, mire oda jutok, már sötét lesz, s nincs vaku a telefonomon (máig sem értem, miért, s nem csak ez az egy androidos kvázi-csúcstelefon volt, amiről lehagyták).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
doc
nagyúr
a MugenRace termekek CSAK akcioban leteznek
szoktam is emiatt hobologni, tiszta atb@szas az egesz
ugyanolyan arban adjak mint mas, hasonlo minosegu cucc, csak az ar fole irnak egy athuzott, sokkal nagyobb szamot...egyebkent a BlackDevilben jartam parszor (ott vettem a kabatot is), es ezek az egyreszes MR borruhak eddig is ennyibe kerultek
(raadasul a katasztrofalis tapasztalatok es az 'akcios' hulyenek nezes miatt nem vagyok hajlando tobb MugenRace termeket venni)TayRol:
Viszik persze. egyreszt az 'AKCIJOOS' felirat masreszt a magat nagy japan nevvel alcazo MugenRace nev miatt, amugy minosegben pont ugyanott van, mint a hasonlo aru tobbi cucc...[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
ha tudsz haladni, egy bőr cucc jobban szellőzik ha jól meg van csinálva. de városban, nem csapatva pillanatok alatt nagyon kellemetlenné tud válni a bőr, ha elkezdesz bele izzadni és nem vagy aláöltözve akkor egészen undorító lehet a végeredmény
a cordura sem egy leányálom kánikulában, amikor legszívesebben egy szál boxerben csiklandoztatnád a mellbimbódat a széllel (én próbáltam, tök jó érzés!).. nincs perforálva sehol, kicsi a szellőző ha egyáltalán raktak rá ilyet, és itt nehezebb elkezdeni beleizzadni, de azért a test megoldja..a megoldás a kifejezetten kánikulára szánt protektoros ing, ezen ujjnyi lukak vannak mindenhol és csak az a szerepe hogy a protektort a testeden tartsa...
aztán lehet nekem sem rendes cordura cuccaim vannak, csak valami fos textil, és ki kéne próbálni valami igényesebb holmit..szerk: a superzoneban mindig minden akciós, a mugen és a berik is. oda kell figyelni, de amúgy az áraik nem vészesek.
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
doc
nagyúr
olyan gyorsan kell menni, hogy ne legyen meleged
szerencsere a kabaton nagyon sok szellozonyilas van (talan valami 7 vagy 8), a karoknal, dereknal, honom alatt, tarkonal is ki lehet nyitni, szoval ha van nemi tempo, akkor mozog a levego
az teny hogy varosban totymorgesnel iszonyat, de az meg nem motorozas -
stifi
senior tag
szezonban amikor autóba kényszerülök, mindig anyázok a dugó miatt, és megfogadom hogy soha többet nem ülök kocsiba amíg lehet motorozni, még az ikeából is motorral hozom haza a franciaágyat ha muszáj..
viszont amikor motorral kerülök olyan dugóba, hogy rámsül a cucc és mozogni sem lehet, jön fel a jó 107 fokos hő a hűtő felől, akkor a motorozásra is nagyon tudok haragudniNincs időm kedvesnek lenni!
-
-
stifi
senior tag
nagyon néha beszopok egyet (baleset, rossz lámpa, béna kereszteződés), tényleg évi 1-2 alkalom.. de az emlékezetes, volt már hogy majdnem hőgutát kaptam és félre kellett állnom felfrissülni..
Integra: nekem van textil betét a bőr cuccomban + perforált, de például a hason semmi szellőzés sincs (ezt nagyon elbaszták szerintem), és ott rendszeresen melegem van főleg ha még a tankra is fekszem...
(egyébként "akciós" Berik ruha volt 110-ért ugyanott, ahol a Mugen is van, ugyanúgy fehérben csak más design.. az eladó azt mondta ugyanott varrják őket, meg az Arlen Nesst is)Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Integra
titán
nem értem a problémátokat, nyáron 40 fokban is vígan elmotorozom egész nap funkcionális aláöltözőben, rajta teljes mellkas és hátpáncéllal és bőrruhában, az ég világon semmi bajom.
kezdem azt hinni, hogy superman vagyok vagy x-men.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
stifi
senior tag
-
Daywalker
addikt
válasz Integra #5530 üzenetére
Nekem csak egy hisztim van: hidegben nem szeretek motorozni. Nyáron a meleg nem érdekel, a menetszél arra van, hogy lehűtsön Ellenben két méterre sem mennék el valami normálisabb ruha nélkül (és ennek nem feltétlenül kell bőrnek lennie).
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
-
doc
nagyúr
szerinted hogy lehet 'nem ugy' hasznalni egy kabatot?
marpedig igenis a ruha szar. konkretan nem is a kabattal van bajom, hanem a zipzarral. panaszkodtam mar tavaly is, olyan f*s anyagbol van rajta a kocsi, hogy a filleres, puha fem egyszeruen szetnyilik. a boltban mikor visszavittem visszanyomkodtak fogoval, de ez nyilvan csak tuneti kezeles
iden teljesen eltort a kocsi, es mivel valami elmebeteg idiota meret, nem is kaptunk hozza sehol a varosban (cipesznel, gomb/zipzar szakuzletben, kabatszabonal, stb)vegul, az utolso pillanatban mielott a teljes zipzarat csereltettem volna, aposom aki egyebkent cipesz (csak az orszag masik felen) talalt hozza valo kocsit, amivel mar mukodik rendesen
es mielott jonne az hogy 'de akkor is te vagy a hulye' elmondom hogy a parom ugyanilyen (csak par szammal kisebb) kabatja detto pontosan ugyanezeket a tuneteket produkalta (pedig o sokkal ritkabban hasznalta mint en)
raadasul pont mult heten neki a zipzar vegen levo kis fem pocok is leszakadt, szoval most hiaba van uj kocsi rajta, megint nem tudja hasznalni a kabatotennyit a mugenreszrol...
-
nope00
tag
Sziasztok, azon gondolkodom, hogy veszek egy 125cm3 as csodagépet, típust és márkát sem tudok még, viszont ami fontos lenne, hogy télen is tudjak vele közlekedni és olcsóbb legyen mint egy személyautó. (az ázás fázás az most nem lényeg). Gondolkodtam quadon ami már ugye nem motor, de ami jobban izgatja a fantáziám az a cross motor, viszont lenne egy egy pár kérdésem: Milyen gumi ideális téli használatra, kell-e nyáron gumit cserélnem a motoron? Mennyire kopnak a cross gumik? Munkába menésre és ide-oda szaladgálásra használnám, továbbá megköszönöm ha valaki privátba írna pár olyan oldalt ahol lehet jó áron ilyen kis gépeket kapni, mert a h.autón aranyárba mérik ahogy néztem. Típust márka ajánlásokat is szívesen várom, tapasztalatokat téli menttel kapcsolatban. Nyár elején tervezem a vásárlást, hogy legyen időm gyakorolni a motoron télre amennyiben lehetséges, az itteni utakról pár szót télen hóborította ritkán jár hókotró. Köszönöm a válaszokat.
-
alvaro
senior tag
Hátő... terepen vagy aszfalton akarsz télen mászkálni vele? Mert szerintem aszfalton nagyon fölösleges a cross gumi, viszont ha terepre mész, akkor javasolt, és nem tudok hozzászólni
A téli témáról tudok annyit (csak ezért írok), hogy eddig kétféle gumi volt fönn télen, a Heidenau K73 határozottan jobban teljesít fagyos időben, mint a Metzeler Z6, viszont a hátsó sokkal gyorsabban is kopik. Ez 125-ösön valószínűleg kevésbé van így, viszont nem tudom azt se, milyen méret kéne rá, mert ez kifejezetten supermoto szett, kizárólag 120/70-17 és 160/60-17 párosításban kapható, kalap-kabát, ennyi...
Más: kelleni fog egy sisak (tegnap félig letört a plexije a réginek, nem szórakozok tovább vele, így is 4.5 évet kihúzott). Gyors, olcsó megoldás reményében munkába menet ránéztem a mostanában újra nagyon emlegetett lidlis felnyithatósra, kényelmetlen, nem kell. Szóval maradok a "vadászok pinlockra" ösvényen. Drágább, de örülni fogok még neki, azt hiszem.
-
.mf
veterán
Mondtam már, valami rossz szériát fogtatok ki. Nekem semmi gondom még a bőrruhámmal *kopp-kopp*, zipzárjaival sem, jól szellőzik (hason is full perforált), annyira kényelmes, amennyire egy ilyen alsó-középkategóriás bőrruha lehet, és az eddigi két év alatti pár esést is átvészelte, a legnagyobb esésnél (amiben amúgy a vállam kiment) is csak minimális festék-ledörzsölődéssel az esés helyén, de amúgy semmi.
Dugóban motorral, does not compute? Pedig sajnos néha van, itt 10-ből 1-2 ember mindig van, aki nem érti, hogy miért húzódik mindenki kijjebb, ő inkább beljebb húzódik, nem hagyva annyi helyet, hogy elférjek, aztán amikor a tükréből farkasszemet nézek vele, csak bambul rám, rohadtul nem érti a helyzetet. Meg voltam már olyan szűk úton is, hogy az 1+1 sáv között még a biciklisek sem fértek volna el, jobbra pedig fű. Látszott, hogy nem forgalomra tervezték azt az utat, mégis az lett.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Djuree
félisten
ja igen, asszem tavaly említetted már a cipzárat. hát igen, de az minden kabátnál könnyen tönkremegy, szerencsére nekem van varrónő rokonom, kompletten cseréli ilyenkor az egészet jófajtára az én kabátommal még nincsen cipzár gond, igaz nem volt rajtam még olyan sokszor.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
shiNIN
tag
Hm, nekünk nincs drága cuccunk, Alvaro folyton panaszkodik, hogy meleg a nadrág, én pedig fél Fehérvárt is átszelem benne nyáron, ha kell. De olyan csak egyszer volt, gyalogláshoz át szoktunk öltözni, motoron pedig nincs gond. Nem szoktunk dugókban állni vagy ilyesmi, a boltokban pedig inkább légkondi van... Nyáron amúgyis a nadrág lenne a legkisebb gondom, ruhamennyiségtől függetlenül haldoklom, ha túl meleg van. Motorra nem is nagyon ülök olyankor, még a menetszél is forró, kegyetlen.
Ki kell használni a kellemes tavaszt
-
shiNIN
tag
Ez így van... Akarom mondani, nem vagyok mazochista, néha önszadista, de inkább hedonista. Az a 8 fok a kisebbik rossz volt két dolog közül, nem én akartam. De érdekes dolog különböző dolgokat megtapasztalni. Egyszer 4.5 napig nem ettem. Na olyat nem tudnék bármikor, én egyszerű vagyok, mint a faék, ha éhes vagyok, eszem.
-
shiNIN
tag
Nem akkor, amikor Alvaro után mész autópályán... Amikor nem bírtam cérnával, megelőztem, aztán végtelen időnek tűnt, amíg 70-nel kellett mennem, hogy beérjen. De nem akartam elszakadni tőle. Majd gyúrok erre (mármint a szakaszosan külön motorozásra, bár tájékozódásban nem vagyok jó és nem is akarok ilyenekkel foglalkozni, csak menni, amerre tetszik), de... az én motorommal nem is tudok olyan gyorsan menni, hogy 40 fokban ne legyen forró a menetszél. No meg nem is akarok. Fene fogja szétpörgetni a kicsike agyát (és akkor sosem hoznám be Alvaróékat fogyasztásban, pedig az teljesen reális, nem a motor miatt, hanem mert én nem megyek vele télen és ketten).
Pedig poénos lenne kipróbálni egy magasabb sebességet, egyszer, (természetesen német) autópályán Amikor autópályáztunk, Alvaro korai szakasza miatt, szédítő 110-es tempóban (előzéskor 120. ezt én a Balaton északi partján egy kanyar utáni falu kezdetekor is hoztam), akkor tűnődtem el, hogy ha alattam lenne egy f650, akkor én tuti nem ennyivel mennék...
Azóta 80-nal megy autópályán, ha sietünk, akkor 90-nel, vagy továbbra is 80-nal.
Én nagyon, nagyon jól elvagyok a 70-80-as tempójával, csak legyen hozzá kellően kanyargós út.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest