- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
tatabike #10562 üzenetére
Hát, tudom a világ összes fájdalma fogalmazódott meg a hsz-emben, de kezeld ezt egy problémaként, amit a szegény síró kezdő ROM-cserélgető láma PH!-s nem tud megoldani és szegényke segítséget kért az erre hivatott topikban az erre hivatott szakemberektől. Ha nem te vagy ez a személy akkor köszönöm az építő hsz.-t, de nem mentem vele semmire.
Akku merülési problémám volt és ki kellett próbáljak egy másik ROM-ot, de a CM 7.2-ben még csak Google Play sem volt és nem volt kedvem megint vakarózni a gaps-okkal. De ez a CM szétcseszte a Recovery-t és a boot logót is (nem a boot animációra gondoltam egyébként).
Azóta sikerült egy segítőkész PH!-stól infót kapnom az akku gondommal kapcsolatban és az megoldódott. Ez még várat magára... -
Borosz
őstag
Hu basszus beírtam a keresőbe, hogy boot logó és kihozott egy rakás dolgot.
Inkább beírom a gondomat: CM7.2 ROM telepítése után a CM boot logó került fel a gyári moto boot logó helyére. Nem tetszett ezért visszatettem a WIUI ROM-ot, de a logó maradt. Ezt hogyan tudom visszatenni a gyárira?
-
Borosz
őstag
válasz
#71562240 #9177 üzenetére
Nem néztem el semmit. WajkIUI a szoftver - bootloaderrel (ezt nem tudom melyik). Hektikusan merül az akku, pedig új, gyári Motorola. 54%-ról hirtelen 37%-ra csökkent és 1%-nál még 20 perc videót lehet rajta nézni. Ez az egyik baj. Gondoltam csinálok restartot bootloader módba és ott az akkuszint sokkal több volt (15-20%), mint amikor a telefon bebootol és ott nézem meg a menüben a töltöttségi szintet.
Csináltam accu wipe stat-ot is. Ez kicsit javított a helyzeten, de a lényeg, hogy ugyebár a szoftver vezérli a töltést és amikor a szoftverben 100%-ot látok, akkor a bootloader 80%-ot mutat. Mivel az akku sokkal hamarabb lemerül ugyanolyan használat mellett így arra következtetek, hogy a helyes mérést a bootloader végzi. -
Borosz
őstag
Van még itt valaki..?
Az miért van, hogy a bootloader menüben alul kiírja az akku töltöttséget 58%-nak, de a szoftver boot után meg 80%-nak "látja"?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest