- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
electrodoki
aktív tag
akit érdekel a 16:9 előhozása ezt adja hozzá a cfg fájlhoz a vidmódok alá:
vmode/widescreen = true
-
wapee
tag
válasz
Bendzsi1230
üzenetére
Szia!
Ha még nem mondták volna: launcher.exe-vel indítsd el és ott Configure Game aztán
Advanced Graphical Detail settingsben állíthatsz amit akarsz. -
wapee
tag
Hi!
Nekem szépen fut pc-n(C2D 6320,8800GT) Vista alatt is, mondjuk xp-t jobban szeretem.
Nekem csak az nem tetszik hogy 16:9-felbontásokban(1360x768,1920x1080 széthúzza a képet.). Patchet még nem találtam erre, remélem majd lesz itt [link] -
Bendzsi1230
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom h felraktam a játékot, elindítom menü jó, minden jó csak amikor belépek egy versenyre akk nagyon szaggat
A beállításokban pedig nincs olyan h grafika állítása.(nálam) A minimum gépigénynél jobb gépem van.
Előre is kössz a segítséget
-
Darklord1
csendes tag
Orked a problem az tuti,hogy azért van nálad,mert másolt a cucc!Egyébbként ugyanez volt a bajom a MotoGP 3.-mal anno mikor megjelent...csak én az Antiblaxx nevű progival próbáltam nyomni ami nagyon is tökéletes volt addig a pontig amíg onlineba akartam játszani vele!Minden tökéletesen működött ameddig csak egyedül kentem de mihelyst csatlakozni próbáltam és"láss csodát"be is léptem,szóval ahogy elkezdődött egy-egy futam az első kör felénél már ki is lökött a következő hibaüzenettel,hogy:"THIS GAME SESSION IS NO LONGER AVAILABLE"!Úgyhogy részemről nagyon gyorsan uninstall lett a vége és már aznap meg is vettem eredetiben
...Az új MotoGP 07.-nél is tettem egy kósza próbát az FLT verzióval de hamar rájön az ember,hogy semmi értelme,ha élvezni is akarod minden funkcióját a játéknak;mert az,hogy most magam,vagy a legjobb köridők ellen versenyezzek pfffffff hát nem is tudom...sztem semmi értelme!Úgyhogy ennél is úgy döntöttem jobb az eredeti!Ha van rá módod akkor vedd meg,mert nem túl drága ahhoz képest,hogy pár évig nyomod vele,már ha szereted a MotoGP világát!Én ezt tudom mondani,mert mondom én is mindent kipróbáltam,hogy így vagy úgy kikerüljem a lehetetlent de SEMMI értelme!Nem egy ló ára a cucc! -
Orked
csendes tag
Darklord1 nekem másolt a game, de nem az exe file van crackelve hanem a YASU nevü progival indítom el a játékot tehát a az exe az eredeti marad. Az 1.1es Patch-et is feltettem már de uaz az eredmény sajnos. Milyen néven nyomod multiba? Én Norby néven vagyok fent.
-
Darklord1
csendes tag
Eredetiben van meg neked Orked??Vagy másolt?Mert ha az akkor azért lök ki a fent említett hibaüzenettel!Amúgy mostmár korrekt a game tudok csatlakozni és hatalmas harcokat vívunk a srácokkal
...Amúgy van a játékhoz már egy javítás "Patch" azt installálod és minden ok az online móddal kapcsolatosan!!! -
Orked
csendes tag
Nekem fent van a Gamespy de simán a játékból indítom. Search internet azt már megy is a multiplayer mód. Csak az a gondom hogy mindig kidobál a futam közepén ezzel a hibaüzivel THIS GAME SESSION IS NO LONGER AVAILABLE.
-
Darklord1
csendes tag
Nem rossz a játék csak erőmű kell hozzá!De a multiplayer mod az nálam nem is működik...a MotoGP 2;3 részeknél simán feltudtam lépni hálóba a gamespy progival de ennél egy uj comrade nevű szintén gamespy által létrehozott prgramot telepített és itt már egyáltalán semmi!Search LAN;Search Internet...stb. de semmi...(Amúgy mindhárom példányom eredeti és nem értem miért csinálja...kell valami másik program is amiről én nem tudok?Mondjuk a gamespy az le lett törölve a gépemről amikor a többi része is a játéknak...pls ha valaki tud segítsen...most vissza kell telepítenem a régi gamespy-t vagy mi lehet a gond???
-
Orked
csendes tag
Multiplayer módban állandóan kidob kb fél kör után ezzel az üzenettel. "THIS GAME SESSION IS NO LONGER AVAILABLE" Nem tudjátok mi lehet a gond? Patch nem találtam hozzá. Pedig naon jó lenne vele játszani a neten.
-
V_Zoli
aktív tag
Nem tudom találkozott-e vki olyan hibával hogy a saját moci hangját nem lehet hallani csak belső nézetben...a háttérhangok meg az ellenfelekét meg igen... hogy van ez?
-
Rossi
addikt
Nekem nagyon bejön a játék. Végignyomtam egy idényt, Pro fokozaton toronymagasan nyertem, most a 3. fokozaton tolom. Közben elkezdtem az Extreme módot is, jobban lehet tuningolni, mint a NFS-ekben. A sima karrierhez képest sokkal gyorsabb pályák vannak, ez is nagyon bejön.
Azt hiszem még jó ideig elleszek vele.

Egyébként a notebookomon akadás nélkül fut (1024x768, amit magának beállított, kb. medium grafika) egyedüli bug, hogy ha hibernálom a gépet, akkor elmegy a hangja, csak rendes kikapcsolás után nem.
-
Vindicator
csendes tag
Nálam tökéletes a grafika megvagyok elégedve.Jó a game

Hosszú kilenc töknyélen
-
Antibá
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nálam meg nem lehet a contollert beállítani.(Vista)
Még a graffot engedi,de a másik menü az nálam halott és befagy a config menü.
Amúgy tökéletesen fut és semmi hiba.
-
myke8
csendes tag
csak a C:\Program files\THQ\-ba lehet feltenni és akkor minden fasza

-
myke8
csendes tag
Szasztok.
Nem kell semmi kompatilibitást beállítani, amugy is megy
CSak annak vannak benne bug-ok aki nem a C:\ meghajtóra tette fel...
Nekem minden szép és jó a játékban igy... mondjuk még csak 10 percet nyomtam. -
Lacus977
csendes tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Manutdzoli!
Látod ez is azt támasztaja alá, hogy egy teljesen instabil programot adtak ki.
Látszik, hogy van egy-két fő probléma ami mindenkinél jelentkezik, és attól függően, hogy kinek milyen vasa van, ill. a driverektől - produkál néhol ezt azt is.....Talán majd a folt...de ahogy látom elkel majd egy 1GB-os patch a játékhoz!

Addig meg maradhat a gépünkön - hogy "Jeee ez is megvan...."

-
lacinkacinka
csendes tag
kösz a segítséget lacus997! Elindult csak az én gépemen szaggat elég rendesen
Amugy sztem nem lenne rossz játék. -
manutdzoli
senior tag
Nagyon jó játék,nekem tetszik.
Csak az a baj hogy verseny közben,meg gyakorlás közben hirtelen befeketedik a képernyő.A motor attól függetlenül megy,a hangját is hallom,a kilométer órát látom,de mást nem.Ti nem találkoztatok ilyennel? -
Lacus977
csendes tag
válasz
lacinkacinka
üzenetére
Hali!
Nekem is csinálta - meg másnak is. Irták már a választ, az .exe inditófile-ra kattints a másik gombbal, majd tulajdonságok, majd kompatibilitás alatt állitsd be a win95 módot, és jó lesz elvileg....
-
lacinkacinka
csendes tag
Hali! Nekem ojan problémám van a moto gp 2007-el h mikor elinditom a játékot és bejön a fehér képernyő akkor kb 2 másodperc múlva kilép hibajelentéssel
Ha vki tud segíteni h mi lehet a baj és h mit tudok csinálni h induljon az irjon pls!! Előre is köszönöm! -
Mezcal
addikt
Plussz X360-on stabil 60fps-el fut!
-
Mezcal
addikt
Xbox 360-on kell játszani, ott nem akadozik, ráadásul szebb is.
-
Lacus977
csendes tag
Sziasztok!
Én most próbáltam ki a gémet - nekem egy kicsit más a szitu mint nagy általánosságban, de ahogy látom az örök gond - a hang az nálam is gázos.
Röviden : a játék k@rva jól fut, felbontás 1280x1024, post processing be, minden fullon.
A hang az meg akad mint állat. Ja és mindenhez legújabb driverek!Konfig: ASUS A8N-E, 2GB Ram, na és E-VGA 8800 GTS 320 MB OC (szerintem a graf. ezért ok) , de azért az X-Fi Fatality is akadozik

Vista-ra már fel sem merném tenni....

Szar félkész fos - hogy lehet igy kiadni valamit - hihetetlen - és ez egyre több játéknál előfordul - sajnos erre tart a világ: optimalizálatlanság, gyorsabb határidők, és patch hegyek!
Minden a fejlesztőkön múlik! (Ráadásul én meg azért szereztem be mert azt hittem tolhatom Talmával) Ehehe........ Cinkes.....Pfffff....
-
dante3
addikt
A dvd-n levő directx javítja a problémákat, tegyétek fel! Több fórumon is ezt írták, nálam megy rendesen, úgyhogy én nem próbáltam! Sok sikert hozzá!

-
Ginbo
csendes tag
Hát srácok, ez tényleg akadozik, pedig Konfig: c2duo 3,6Ghz, 2Gb ram, 7950Gt.
Most akadtam rá erre a fórumra, mert google-ben kerestem a patch-et hozzá.
-
szacsee
nagyúr
Nálam a VGA a szűk keresztmetszet, mert a többi sztem okés lenne, de most nem pampogok, mert hülyeség lenne véleményt alkotni valamiről, amit nem tudok letesztelni normálisan (VGA limit).
Mint anno a Doom3-at fikázták, hogy milyen ratyi a grafika Gef3-al. (laikusok a környezetemben) Amikor áthívtam őket, hogy lessék meg 9800-al, akkor meg az állukat én szedtem össze.
Való igaz valszeg konzolátirat szaga van és nincs optimalizálva eléggé.
-
Raveman
tag
Nalam is van rakas gond a jatekkal, pl. akadozik a hang,a kep szinten, a moci kerekei nem lathatoak, vagy ha igen akkor ilyen kis roller kerek merete van

Az egesz ugy ahogy van jatchatatlan.Jobban mondva elvezhetetlen.
Varom en is a lehetseges megoldasokat, de valszeg majd a patchek orvosoljak csak.
-
-
snecy
senior tag
Nem lép ki ugyan a játék, de eléggé bugosnak tűnik, és nagyon gyakran akadozik, függetlenül a grafikai beállításoktól. Pedig azért a grafika messze nem akkora ász.
Irányítás kicsit nehézkes, ugye 0-tól 100 %-ig állíthatjuk a szimuláció mértékét, de valahogy nem lehet érezni hogy mikor kell a fékre lépni, és mikor gyorsítani a kanyarban. A sebességérzet viszont elég jó.
-
Kris87
aktív tag
Van valaki még rajtam kívül akinek az első többnyire fehér kép után kilép motogp.exe hibára hivatkozva? Megoldás? Javaslat? Előre is köszi!
-
Drizzt
nagyúr
Valahjol valami jó kis hd video, vagy ilyesmi?
-
snecy
senior tag
Kint van a játék (pc-re természetesen), nemsokára szolgálok tapasztalatokkal is

-
Mezcal
addikt
Az igazi nextgen Moto GP!
1280X720-as felbontás progresszíven.
60 FPS!
Brutális grafikai tuning!
- 2007-es komplett mezőny
- most már gyári pilótákkal is indulhatunk a bajnokságban
- karrier mód
- továbbfejlesztett MI
- realisztikus irányítás. -
Mezcal
addikt
![[kép] [kép]](http://www.gamekapocs.hu/jatekok//X360/motogp07/files/banner_nagy_tesztgp07.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE3 2025 gyári dobozban Új!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Amazfit GTR Mini okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A beállításokban pedig nincs olyan h grafika állítása.(nálam) A minimum gépigénynél jobb gépem van.
...Az új MotoGP 07.-nél is tettem egy kósza próbát az FLT verzióval de hamar rájön az ember,hogy semmi értelme,ha élvezni is akarod minden funkcióját a játéknak;mert az,hogy most magam,vagy a legjobb köridők ellen versenyezzek pfffffff hát nem is tudom...sztem semmi értelme!Úgyhogy ennél is úgy döntöttem jobb az eredeti!Ha van rá módod akkor vedd meg,mert nem túl drága ahhoz képest,hogy pár évig nyomod vele,már ha szereted a MotoGP világát!Én ezt tudom mondani,mert mondom én is mindent kipróbáltam,hogy így vagy úgy kikerüljem a lehetetlent de SEMMI értelme!Nem egy ló ára a cucc!