Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
BladeHero
üzenetére
kb 200-ra sikerult a mogeteleportalos modszerrel leverni (ezt is csak ugy, hogy mar beginner-en volt a nehezseg), de rohadtul idegesito volt mar a vegen - kell hozza nemi mazli is, meg rendkivul jol kell idoziteni
azt meg tudja amugy mondani valaki, hogy a challenge tower milyen magas?
-
BladeHero
tag
Mortal Kombat Komplett Edition
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Kinek sikerült már megvernie Shao Kahn-t Raidennel?Párszor már megpróbáltam, megnéztem youtubeon és azok a taktikák nem nagyon működnek shao khan ellen. Próbáltam már teleport háta mögé majd felütés vagy rugdosódás, próbáltam ugráni felette és leütni, messziről lövöldözni stb. de csak egyszer sikerült megvernem...
Nem is értem amúgy se Shao Kahn elég erős,de raiden is az vagy legalábbis annak kellene lennie ehhez képest semmit nem érzek, legalább sebezhetne 2x annyit vagy valami.Az átvezetőben valamilyen erőt is kap. Szerintem ezt eltúlozták.
Nincs valami más taktika?Kinek hogy sikerült legyőznie ezt az óriást?
-
Mindenkinek ilyen lagos szar a multi vagy csak engem szórakoztat?
-
wednesday
őstag
Traning-nél láttam csak, hogy lehet arena-t választani, ott alul írja is a jobb alsóban. Lehet a Fight-nál nem lehet választani.
Egyébként rosszul mondtam a karakter skin választást, nem a megragadás gomb. Nem tudom melyik az (ha vki billel játszik) Logitech DS2-n a 10-es gomb. A lényeg, hogy nem kell kiválasztani (elfogadni) a karaktert, csak ráállni és akkor valamelyik gomb behozza a kinézet választást.
-
Xerxész
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
És azt ki lehet választani valahogy, hogy melyik pályán játszhassak?
Játszom már egy ideje a játékkal, de szerintem még jópár pályán nem küzdöttem...pl. The Pit Bottom.
Amikor a létrán megyek végig, többségében mindig ugyanazokat a pályákat generálja.
Eddig kb. ha egyszer küzdöttem a Dead Pool pályán...jó volna a ritkább pályákon is többet játszani. -
seederking
őstag
Nagyon kemény,tegnap chekkoltam le az "extra" karakterek közül freddy kruegert

-
batai15
félisten
a classic mk ruhákat hogy kell unlockolni?
vagy akkor a kérdésem: miért nem tudok ruhát választani a karakterekhez? nem kérdezi meg harc előtt... -
retroid
senior tag
Hali
Egy nagyon bosszantó hiba és gond jött elő mióta megvan a játék.
Steam letölti elinditom játszok
Másnap steam inditom inditanam a jatekot es semmi
Bejön a logo es utana semmi
Gép restart semmi
Game reinstall semmi
Steam reinstall semmi
VGA driver csere / reinstall semmi
EGYEDUL CSAK A WINDOWS REINSTALL UTAN MEGY ADDIG AMIG ki nem kapcsolom !
Ez mi?
-
törölt tag
A gond az, hogy azert nem latod a Steam-es jatekosokat mert Te teljesen mas uton mesz multira.
A masik, hogy egy emulator (vagy valami hasonlo) dolog lehet a hatterben es azokkal tudnal csak jatszani akiknek szinten az van vagy egy kozos letrehozott gyujtoben.
Kb. mint a tort WoW es eredeti kozotti kulonbseg.
szerk:
Tuti megveszem majd Steam-en de akkora rajongo nem vagyok amekkora eredeti arat kernek erte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
batai15
félisten
válasz
üzenetére
nem is azt mondom,.mert erre vártam
de a konfigom ellenére is röcög.
nem beszélve nem találok 1v1be random meccset se.. se rankedet.
ez böki a csőröm.
jah és hogy akkor mindenképpen steam kell,de dobozosat akarok mert maga a doboz lenne a relikvia a polcra..nektek tuti nincs ilyen gond? -
batai15
félisten
Hát nem igaz, mindenkinek bugos f@s a játék? nem tudtam ma játszani annyira laggolt.
ha csak simán online 1v1 quick v ranked mecset mennék nem talál. nektek van ilyen? -
AS
félisten
Off de... Amazon megint szivárogtat.... Most a Injustice: Gods Among Us szivárgott ki hogy lesz PC verzió GOTY kiadásban.
Ugyan úgy szivárgott ki anno a Motral Combat is.
Egyre jobb hírek
-
Dictator^
veterán
Véletlen az ilyen PSX - PC konverteres PS2 joynál nem tudjátok, hogy az analogot, hogy lehetne kikapcsolni?
A fránya analog folyamatosan világít, és igazából nem tudok ugrálni normálisan a játékba.
Vagy felugrok, vagy jobbra megyek (nyilakkal).. analoggal menne de az meg pfeh.. -
->Raizen<-
veterán
Mortal kombat multi? Holnap lehet nem leszek elérhető már ki tudja meddig!
-
válasz
seederking
üzenetére
Én valami olcsó logitechet vennék, mindig van driver hozzá és működik rendesen.
-
scope2007
addikt
ezt a hasznos oldalt találtam!
[link] -
Gstyler
senior tag
két kérdésem lenne:
1, gondolom, h nem csak én játszok xbox karral, nektek rendesen veszi a kombókat?
2, a játék fullscreenbe, akkor képet mutat, mintha ablakban menne, ezen nem lehet változtatni? -
BlazR
tag
válasz
seederking
üzenetére
Én WASD-vel mozgok, 7 alacsony ütés, 8 magas ütés, 4 alacsony rugás, 5 magas rugás, - gomb fogás, space blokkolás (persze numerikus billentyűzeten).

-
genndy
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Joyt verekedőshöz ne. Sőt, szerintem már egyáltalán ne (nekem is van, már repülős játékokhoz sem használom).
Ha valamit akarsz, akkor gamepadot vegyél. -
Xerxész
őstag
válasz
seederking
üzenetére
Akkoriban még nem volt ilyen, hogy "kombó".

Amúgy az egyszerűbbeket, a 3-4 billentyűből állókat meg lehet csinálni, de ha már ezeket meghaladja a lenyomandó billentyűk száma, akkor gondban vagyok. De ezért nem játszom multiban...csak gép ellen.
Bár nehezebb fokozatokon a gép is igen meg tud sorozni... -
seederking
őstag
Köszi
Mondjuk nekem kicsit fura,hogy pl ütés 1,7.Nem zavaró hogy "szünet" van a gombok között?
Hogy tudsz így kombót csinálni?
De kipróbálom,lehet jobban beválik ez mintha egymás mellé raknám mert úgy mint írtam csak zongora effekt megy egy idő után.Ja igen és köszönöm mindkettőtöknek az infót.
-
Xerxész
őstag
válasz
seederking
üzenetére
A mozgások az irány gomboknál vannak nekem, nem a numerikuson. Numerikuson az ütések, rúgások vannak:
1, 7: ütések
3, 9: rúgások
5: block
+: dobás
0: állásváltoztatás vagy mi
Enter: tagAz új gombok kivételével ez a klasszikus MK billentyűzetkiosztásom...még 20 évvel ezelőttről.

-
Anonymus X
tag
válasz
seederking
üzenetére
Én az MK2-es időkben az alábbi billentyűkiosztást használtam, nekem bejött:
WASD mozgás
I magas ütés
K alacsony ütés
O magas rúgás
L alacsony rúgás
J blokkA többi gombról nem tudok nyilatkozni, legfeljebb akkor, ha én is tolom az új MK-t

-
seederking
őstag
Hy all.
Ti milyen billkombóra állítottátok be az ütéseket,rúgásokat?
Nekem d,e-rúgás,s,w-ütés.a-fogás,f,space testcsere,blokkolás.
Elég sz@rul megy így.Kb csak zongorázom a billentyűket és 30perc után úgy beáll a kezem,hogy majd be sz@rok.
Valaki írta,hogy numerikusra állította be.Gondolom akkor a mozgás a 4-6,8-2. Az ütéseket hová rendelte hozzá + a kieg billeket.
Valaki írna valami normális beállítást?
Köszönöm -
batai15
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hmm de mégse vagy a friend listbe..
men am a pü. -
batai15
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Engem is felvehetnél.
batai15beci
-
batai15
félisten
Gyerekek, ez az mk
enyire bugos? online alatt rámegyek ranked , vagy csak simán quick mecsre bszik valakit találni..
rámegye a szobákra ott is valakivel harcolnék csomószor mortal kombat game session no longer available -
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Megvan az új PC-s MK nagyon tetszene de low grafon is szaggat ezen a gépen:
Dual-core 2,5 Ghz
2Gb ram
516mb HD 4650 Ati vidikártya...
nincs esély?
-
Laraxior
titán
Ebben az újban nincsen olyan billentyűopció, hogy futás? Mert nem találtam, pedig a többi résznél volt.
-
BlazR
tag
Szerintem meg a Friendshipnek nem volt értelme. A brutality -t én is hiányolom, azért az biztos király lett volna. De ez babality, hát ez nagyon jó. Főleg, reptile...

Nem bántam meg, hogy megvettem... bill.ről tolom, van egy megszokott kombóm, még a MK4-ből, azzal verekszem.

-
batai15
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
pedig ez.
Batai15Beci -
genndy
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Gyere csatlakozz a csoportba, ma este meccs is lesz: http://steamcommunity.com/groups/MK9HUN
-
batai15
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
raizen from yuyu hakusho..
irtam a nevem olvass fentebb. -
->Raizen<-
veterán
Raizen vagyok steamben! Vegyetek fel már multiznék! Ezzel az avatárral vagyok:

-
batai15
félisten
hány sub zero scopion és kenshi fan van itt ? nekem ők a kedvenceim
-
batai15
félisten
online harc előtt miért van hogy sokszor disconected ?
meg hallom hogy beszélnek, hogy tudok én is ? -
Xerxész
őstag
Tegnap próbaképpen végigmentem egy létrán Nightwolffal közepesen. Aki már kijátszotta: a létrán való végigvitel után a karakter végkifejlete ugyanaz, mintha sztori módvan vinném végig? Vagy ha most Nightwolffal elkezdem a sztori módot és végigviszem, akkor más vége lesz?
-
Xerxész
őstag
Ott van az, csak nem abban a listában, ami először feljön, amikor rámész a speciális mozgásokra. Először csak az alapmozdulatok jönnek be, utána asszem valamelyik tovább gombot kell megnyomni és akkor bejön a következő lista, amin a röntgentámadások, speciális mozgások meg a kivégzések kombói vannak.
-
Xerxész
őstag
Babává változtatod az ellent. Természetesen a baba valami, a karakterre jellemző "kis csínyt" csinál, aztán elkezd sírni.

Hülyeségnek tartom amúgy, már a klasszikus játékoknál sem láttam értelmét. Jobban örültem volna ha ebben a rebootban visszahozták volna az Animalityt vagy a Brutalityt. De még a Friendshipet is jobb ötletnek tartom, mint a Babalityt. -
Xerxész
őstag
Durva jó ez a játék!

Tényleg szokni kell egy kicsit az irányítást, de tökéletesen lehet billentyűzettel irányítani, nem is kell nekem ide kontroller.Ami érdekes, a másik topicban is írtam, hogy egyes pályákon, ahol nagy a nyílt terep és sok a mozgó tárgy/karakter, stb, a karakterek lassabban mozognak. Nincs szaggatás, nincs akadás, csak lassabb a játékmenet. Játszható, nincs vele gond, csak nem pörög annyira. Gondolom így mutatkozik meg, hogy elég elavult már a gépem.
Furcsállom, mert minden más játéknál szaggatás, akadás meg hasonlók voltak, ha gyenge volt a gép. Itt meg ilyen nincs...folyamatos, csak lassabb itt-ott.
Legalább van időm felkészülni az ellentámadásra. 
-
Drizzt
nagyúr
Futni melyik gombbal lehet, hogyan?
-
genndy
addikt
Ugyanaz mint a régiben, simán ki tudod osztani (én is a numerikusra raktam
)
Két új gomb van, a Throw (megragadás-eldobás) meg a 'megfordulás' (alapállás-változtatás). Ezeknek találj még helyet, mert mindkettő hasznos (a megfordulásos kell a röntgen-kombóhoz is).
Még a karakterek régi kombói is megvannak, és szinte ugyanazok, de persze jött hozzá csomó új is, azokat én is még csak tanulgatom. -
-
phenomHUN
senior tag
Első blikkre milyen a játék (bugok, port minősége, multiplayer, stb.)?
Ha jóféle, és lenne társaság is hozzá akkor én is benevezek egy példányra.
-
->Raizen<-
veterán
Én is megvettem a komplete editiont 4500at megért!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
genndy
addikt
Qrvajó!

Nem akad, szépen megy, nem futottam bugba, jók a szereplők, jók a mozgások. nem akad, nem fagy.
Billentyűzettel is teljesen jól irányítható, a menüben viszont fura gombokra teszi a funkciókat, de megszokható.
Online is ment nekem, nem lagol, de mások panaszkodnak, hogy nem tudnak invite-olni privát meccsre mert fagy.Tegnap esti gyors képek tőlem. FullHD, ami csak lehet maxon (de ATI kártyám van, NV-n az árnyékokat meg az AA-t lehet még turbózni asszem).
-
Xerxész
őstag
No, valami vélemény, benyomás attól, aki már játszik?

Optimalizálás, bug, grafika, élmény, stb? -
Xerxész
őstag
Na kíváncsi vagyok, mik lesznek a vélemények.

-
genndy
addikt
Egyébként marha érdekes, hogy Steamworks-ös DRM-et használ a játék, de Steamen fönt sincs. Nem lehet onnan megvenni. Vajh miért?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt olyan meccs ahol én és az ellenfél sem tudtuk, hogy mit csinálunk. Olyan fáziskésések voltak végig 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)