- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Nagy mértékben függ a játékstílusodtól, az alkímia szerintem helyből major, enchanttal együtt. Conjurationt raktam még mellé, az nehézkes az elején, semmi más varázsolóst nem, nem szeretem, ha beleszólnak a szintlépésbe. Jól fejleszthetők később, ha kész az alap.
Egy medium vagy heavy armort tegyél be, mindkettőt _ne_, hogy jól tudd meglépni az első szinteket (+5 endurance-ekkel, spear rásegítés sem fontos). Nyolcadik vagy kilencedik szinten nálam már megvan a 100-as endurance, viszonylag gyorsan, mert a mágia specializációval és Lady-vel indítok, a harci értékek olyan alacsonyak, hogy gyorsan fejlődnek.Mivel bármilyen kezdőértékekkel indított karakterből lehet bármilyen klassz, én általában úgy választom az egyéb szkilleket, hogy jól irányíthatóan tudjam őket fejleszteni, minden attribútumra van "szintlépős" és "szabadon garázdálkodós" szkill.
Példa:
speed
Minorban van egy short blade, ha azt akarom, hogy szintet lépjek SPE-vel, akkor ezt használom
Üresben meg ott az unarmored, gatyára le, vízbe be, a halacskák lerágnak pillanatok alatt, kész is. Ütögetheted őket ököllel, hogy teljes legyen az élvezet...
intelligence
majorban enchant és alkímia, mert ezekhez tényleg kell, hogy magas értékek legyenek, hogy használhatók legyenek, és sok időt spórol meg vele az ember (meg rengeteg alapanyagot, pénzt.)
Üresben ott a security, már a legelején tudok Lock-os itemet enchantolni, így a zárnyitással is annyi INT jön be, amennyi tetszikÍgy tovább, minden attribútumra van megoldás.
Igazából nemigen látom értelmét a varázslásnak, olyan itemeket, potionöket kreálhatsz, amilyen kell, konstant effektel akár. Mágia itt inkább fanfaktort növel... aludni csak szintlépéskor szoktam egy órát, ugye mana regen itt nincs, nem is kell. Kicsit körülményessé teszi a varázslók dolgát. Alkímiával viszont oké. Alacsony szinten is felnyomhatod az INT-et kétszáz körülire, zseniális pósönöket tudsz csinálni. Később az alkímiát felváltja az enchant, inkább gyűrűkben hordozom a regenerálódó effekteket.
A jó öreg Restore Health pósönök ezerszer húztak már ki a csávából, a hörpintés nem kerül időbe, mint a varázslás, nem is tudják megzavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest