- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam kb 4-5 játékórára jut egy random kilépés, szóval valami nálad nem kóser. Megvan minden segédprogram, amiről a itt a guide elején ír ? Visual C++ 2008, Net Framework 64 bit, Net framework 4.0 (pl a pár hónapos 3.6-al már nem működik jól), Legújabb directX, új VGA driver stb stb? Azt a guide-ot érdemes nagyon alaposan végigrágni. Az MGSO patchalését végigcsináltad? Sorra kell mindegyiket agymás után, és a léppsek nem mindíg magától értetődőek. Minden patch guide -ját is el kell olvasni, és aszerint eljárni. Azt is írja valahol, hogy rev 186 nem mindenkinél stabil. Ilyenkor az egyel korábbit, a rev 178-at kell választani az MGSO options-nál.
Haas: Bakker nálad sosem tudja az ember mikor beszélsz komolyan és mikor nem
Vess meg érte, de szerintem a Dagerfall remek játék. A története egyértelműen a legjobb a 6 db TES játék közül, és ha azt a trailert egyszerűen folytatná valaki, akkor egy Ben Hur méretű kosztümös film kerekedhetne belőle. A DosBox-nak meg tudom, hogyan KELLENE működnie, azonban a régi gépemen nem működött úgy. Sem a Dagerrfall-al sem a Panzer Generallal, sem semmiféle dos-os programmal. Ezen meg még nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vess meg érte, de szerintem a Dagerfall remek játék. A története egyértelműen a legjobb a 6 db TES játék közül, és ha azt a trailert egyszerűen folytatná valaki, akkor egy Ben Hur méretű kosztümös film kerekedhetne belőle. A DosBox-nak meg tudom, hogyan KELLENE működnie, azonban a régi gépemen nem működött úgy. Sem a Dagerrfall-al sem a Panzer Generallal, sem semmiféle dos-os programmal. Ezen meg még nem próbáltam ki.