Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Nálam azokkal a beállításokkal nem diavetítés volt de talán mondható rá, hogy nem túl élvezetes sebességgel eldöcögött.

Distand landet vissza kell venni két cellás betöltésre (Szerintem több egyébként se kell, max 3, akinek jó gépe van.)
Igazából próbálgatni kell a beállításokat, hogy ki mit tud mellőzni. A fényszórás shader kikapcsolásával rengeteget lehet spórolni, úgy már nekem játszható volt, csak mégis sajnálom, mert tényleg realisztikussá teszi a játékot. (Belső terekben nem lassú, csak kint)Ha nincs is jó géped, elég jó textúrákkal cseréli le a morrowindet, plusz berak egy csomó jó dolgot (pl a karaktereknek nem olyan idióta, rendellenes a futásuk, mozgásuk, kicsit élettel telibbé teszi a városokat, hogy nem csak áldogáló NPC-k vannak stb).
Én még filózok, hogy így játsszak-e vele vagy se.
Bár szerintem fogok, mert nem bírom ki... 
Közbe rájöttem, hogy nem a galsiah mod miatt volt nehéz, hanem mert a nem hivatalos patchben bejelöltem a game mechanic részben egy olyat, hogy minden karakter a fajtájának megfelelő nulla manás skilljét be tudja nyomni. Aztán ugye a dunmerek benyomják a kitérés skilljüket, akkor jó hogy nem bírod megütni őket lv5-ön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár szerintem fogok, mert nem bírom ki...