- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Nálam azokkal a beállításokkal nem diavetítés volt de talán mondható rá, hogy nem túl élvezetes sebességgel eldöcögött.

Distand landet vissza kell venni két cellás betöltésre (Szerintem több egyébként se kell, max 3, akinek jó gépe van.)
Igazából próbálgatni kell a beállításokat, hogy ki mit tud mellőzni. A fényszórás shader kikapcsolásával rengeteget lehet spórolni, úgy már nekem játszható volt, csak mégis sajnálom, mert tényleg realisztikussá teszi a játékot. (Belső terekben nem lassú, csak kint)Ha nincs is jó géped, elég jó textúrákkal cseréli le a morrowindet, plusz berak egy csomó jó dolgot (pl a karaktereknek nem olyan idióta, rendellenes a futásuk, mozgásuk, kicsit élettel telibbé teszi a városokat, hogy nem csak áldogáló NPC-k vannak stb).
Én még filózok, hogy így játsszak-e vele vagy se.
Bár szerintem fogok, mert nem bírom ki... 
Közbe rájöttem, hogy nem a galsiah mod miatt volt nehéz, hanem mert a nem hivatalos patchben bejelöltem a game mechanic részben egy olyat, hogy minden karakter a fajtájának megfelelő nulla manás skilljét be tudja nyomni. Aztán ugye a dunmerek benyomják a kitérés skilljüket, akkor jó hogy nem bírod megütni őket lv5-ön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár szerintem fogok, mert nem bírom ki...