- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
hm ja az alkalmazott is törvény sért a lopással.De ne a jogálásokrol beszéljünk!
Program érdekelne, hogy mi a neve. Amit tudjon:
1. Ne lehessen látni hogy fut
2. Rögzitse a monitoron zajlo eseményeket
3. ha ezt eltuda küldeni emilben akor egyenessen tuti de ha csak a gépen tárolja az is jó!
4. Lehetöleg fusson 98 alatt is, win 2000 meg Xp alatt
5. ennyi -
zsamiatt
őstag
1. nem érzem hacknak meg wareznek.
2.amugy tuti van ilyen program mert már én is használtam csak azota nem tudom hova tettem
3. az meg hogy mire kell ez az én dolgom. Ha a fönököm kérésére az alkalmazotaihoz kell ahoz sincs senkinek semmi köze..... -
zsamiatt
őstag
Olyan progit keresnék amin a monitoron lévö infokat tudom felvenni.Lehetöleg ugy hogy az illető akinek a gépén van ne tudjon a programrol.A képeket elküldheti mailban vagy vinyon is tárolhatja mind1.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest