- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
amargo
addikt
vki tud nekem is segíteni?
én kerestem neten.. de csak a SciTech Display Doctor ját találja.. az meg nem akar segíteni nekem, a gond annyi, hogy a képernyöről kimászik a desktop, a monitor menüjével nem lehet állítani már többet rajta.. linux alat meg ment, win alatt miért nem?!?! -
Dr.Burn
őstag
Megcsináltam. :) Rábasztam 2-3 aztán most mükszik. :)
-
Dr.Burn
őstag
Nálam meg az a gond lépet fel hogy más gépeken az OSD menü müködik a monitornál de az én gépemnél nem. Azt mondják hogy géptől független a menü. Hát akkor mi baj lehet? A vidkarim: ATI R9100 Sapphira A monitorom egy Gaba. Nagyon gagyi.
-
Balage77
csendes tag
Szerintem ezeket kerüld el messzire. a legolcsóbb amit meg szabad venni az a belinea. Samsung cső van bennük, kultúráltak, ráadásul nem noname cég, hosszú évek óta piacon vannak. 34-35 körül kapsz normál képcsöveset (10 30 22 tipusjelű), vagy 44-45 körül síkképcsővel (10 30 95 típusjelű)
Ez alá szvsz nem szabad lemenni... -
amargo
addikt
lenne egy kérdésam: a Monitorommal az a gond, hogy Linux alat viszi az 1024x768 viszont win alatt csak 800x600 (az is megoldás lenne, ha csak linux menne.. de ez nem megoldás)
win alatt nagyobban elcsúszik a kép(98se) és a monitoron nem tudom tovább állítani
van vmilyen progi amivel ezt meglehet oldani, csak nem jut eszembe..
nézegettem kerezsgéltem is, de nem találtam.
vki tud segíteni? -
sariz
csendes tag
sariz
(újonc)
A monitorom teljesen bekrepált,szét mindenből kb. 3-at látok,ezért sürgősen kéne vennem egyet,csak az a kérdés milyet.Valamilyen középkategóriásra gondoltam,ami olcsó is,mert max. 40e ft-om van rá.Eddig két típuson vacilálok,az egyiket a Chip újság ajánlja:Liteon E1770NSL(br. 30-32eft),ill. az Aqua-nal van nagyon olcsón egy flat monitor,mégpedig: KTC K-7002FE(br. 35eft)Megbízhatóak ezek a termékek?Akinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban az kérem írjon,ill ha van más jobb alternatíva szerintetek,kérlek titeket osszátok meg velem!Előre is köszi! -
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
nem egészen értem. A monitor kimeneten a monitor normálisan megy, de ha mellé akarod dugni a TV-t, akkor az nem?
Azt akarod, hogy a monitor és a TV egyszerre mást mutasson?
szvsz ehhez két videokártya kell. erre a windows elvileg képes is, de hogy pontosan hogy, azt talán a BIOSban találod meg. -
BetonTag
csendes tag
Konfig: GeForce 3 ti 200 (S-video out) detonator 44.03 (legújabb)
windows xp sp1
(többi gondolom nem fontos)
A problémám: az isten fa**ért nem megy a TV kimenet :)
Ha kihúzom a monitort, és csak a TV van bekötve, akkor műxik(boot stb, xp csökkentett módban megy, amúgy meg ha simán indítom bevibrál)
Ha a detonátor beállítólapján rámegyek a monitor észlelésre, nem találja. Van ott egy jelölőnégyzet, hogy ha TV van csatlakoztatva, jelöljem be, akkor lesz ott TV választhatónak, de ha átváltok, akkor monitor kikapcs + kép semmi, gép lefagy :((
Meg azt hogy lehetne elérni, hogy a windowsos megjelenítés lapon ott két monitor jelenjen meg?
Próbáltam másik tévével is, ugyanazok a gondok, a kábel is jó(abból is van 2)
Ha valaki tud, kérem segítsen! -
tuPo
csendes tag
A következő gondom van:
Van egy 4 éves MAG XJ717 monitorom. A képe homályos, fokozatosan lett ilyen, most már zavaróan homályos.
Kisebb felbontásnál is, nagy felbontásnál is.
Természetes ez? Azért 4 év elteltével nem kéne egy 80ezres monitornak élvezhetetlen képet nyújtania. -
Protoss
senior tag
Még 1 5let: lehet, hogy valami ''mágneses'' csoda van a közelben, pl.: régi vidi hangfal
-
twollah
nagyúr
Próbáltad már a monitorod Degauss opcióját?
Néha az is segít.
Más tippek:
- nézd meg jól csatlakozik a VGA kábel, mozgads meg óvatosan.
- a tápkábelt is érdemes megnézni hátha azzal van a gubanc. -
Kain
senior tag
Ja iylen problémáva is találkoztam már,bár nekem nem ez a gondom.
-
cyberdog
tag
nekem is gondom van az Lg vel tul sotet a kep es nem tudom hogy mit csinaljak vele
-
Kain
senior tag
Hi all!
Nekem van egy Lg 78T monitorom és újabban érdekes dolgokat produkál!Pl olyat h néha sárgás a kép,meg úgymond árnyéka van az okonoknak az asztalon,azért csak mert ott látni igazán,egyéb progikban nem feltűnő.Azt is észrevettem h ha megmozgatom a moncsit akkor megszűnnek a gondok,de nem mindig véglegesen.
Please help,hogy a kábel e a szar vagy a moncsin belül vana baj !
Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest