Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
GrinCh
csendes tag
Hali!
Ma fizika tanulás után gondoltam 1 et h kockulok egy jóízűt vmeik játékommal...De pár pilla mulva észre vettem h füstöl a szemem
Kiléptem és a monci mellé nézvén orbitális villogást vettem észre!!!Na belépek a beálitásokba (ati)nézemh 1024 be 75 hercen futott és ahogy megnyomtam a kis fület h feljebb húzzem(85-öt bir elvileg)Látom h egy egész arzenál jön elő 200HZ ig való állítással mondom probáljuk csak ki
Bállítom és megy
de egy külön progival is lecsekoltam az 115 HZ-t mutatott igaz h a moncsinak kicsit rózsaszines lett a képe de azt nem értem h eddig ez a beállítás mért nem volt szabad vagy lehetséges egyátalán???
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiléptem és a monci mellé nézvén orbitális villogást vettem észre!!!Na belépek a beálitásokba (ati)nézemh 1024 be 75 hercen futott és ahogy megnyomtam a kis fület h feljebb húzzem(85-öt bir elvileg)Látom h egy egész arzenál jön elő 200HZ ig való állítással mondom probáljuk csak ki
Bállítom és megy
de egy külön progival is lecsekoltam az 115 HZ-t mutatott igaz h a moncsinak kicsit rózsaszines lett a képe de azt nem értem h eddig ez a beállítás mért nem volt szabad vagy lehetséges egyátalán???