- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
becskeha #341 üzenetére
ööö...miért lenne jobb az olaj? Az sűrűbb, keringetni, beszerezni nehezebb és drágább is. Ha csepeg valahol, akkor takarítani is nehezebb, mint az ioncserélt víz+ 5% alkohol párost. A nyílt, "akváriumos" - növényi olajos rendszer elég hamar elkezd büdösödni, cserélni macera és ki tudja mik csapódhatnak ki belőle. Másrészt egy ram csere, ne adj Isten gariztatás is kihívás lenne... De pl. HDD nagyon nem örülne a fürdőnek. Hatékonyságban pár % lehet a különbség zárt rendszernél, Bacsis tesztelt már minden létező folyadékot, TEJ a legjobb! Ha lenne a víznél ésszerűbb, akkor az terjedt volna el. Peltier is megbukott, ahogy a kompresszoros is, mert annyival többet nem tud, mint amennyivel több a hátránya. Valamikor volt egy kompresszoros ház, nagyon agyaltam rajta, de tudom, hogy a csend fontos nekem, szal. eladtam volna az első bekapcs után... így kihagytam inkább. Pedig ha azt le lehetne közel 0 db-re szigetelni, akkor nem is kellene jobb.
-
imibogyo
veterán
válasz
becskeha #338 üzenetére
Attól függ. Nekem 9x120-as passzívan vitte a 2600k + GTX 460 kombót, valamint az AMD X6 1055T-t, ami elég forrófejű volt. És egy 4x120-as simán vitte a 2600k-t és a 3770k-t dVGA nélkül passzívan. A procik olyan 60-70 fokon tetőztek mind a két felállásban, a dVGA olyan 60-80 fokon. Ezek természetesen a legnagyobb terhelésekre értendőek (prime, lynx, furmark stb.), normál használat mellett olyan 60-65 fokon tetőzött minden.
De egy izmosabb géphez (erős proci + plusz komoly dVGA) már kellhet akár a 2db 9x120-as is 45 mm-es vastagsággal, vagy 2db 4x120(140)-es 60 mm-esből. És még itt sem garantált, hogy vígan elfutna passzívan. Viszont még mindig van lehetőséged arra, hogy egy-egy ventit rájuk téve (tehát nem 6-8-at) értékelhető hőfokokat kapj. Nekem a 1055T mellé amikor érkezett próbára egy vizes GTX 680, akkor még tuning mellett is egy darab 180-as venti elég volt a 9x120-as radira és semmi sem ment 70 fok fölé.
-
ViZion
félisten
válasz
becskeha #338 üzenetére
...a reseratorból is többet építenek egybe, nem tud egy gépet lehűteni, ezért szokták azt is megtoldani ventivel. Természetesen IRL nem lesz ennyi rajta, csak azért raktam rá -ráadásul 30 mm-es vastagot-, hogy lássam mennyi hely marad. Ha úgy tetszik a "legrosszabb" verzió van vázolva. Remélem 4 elég lesz, amiből idle még lekapcsol a vezérlő majd... És lehetőség szerint terhelve sem kell mindet fullon pörgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged