-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
-
imibogyo
veterán
Hát ez a topik inkább az elméleti "építésről" és tervezgetésről szól, de vagyunk jó néhányan akik szoktunk a "való életben" is építeni/alkotni.
De mondd el mire van szükséged, lehet ki tudunk ötletelni neked valamit, hogy ne kelljen ténylegesen gyártani/gyártatni semmit sem. Sok esetben bebizonyosodott már, hogy simán levehető egy adott dolog a polcról, csak az illető nem tudott róla, mert mondjuk spéci cuccról volt szó.
-
imibogyo
veterán
Biztosan. Bár nekem egy Einhell van (a kétfelé nyíló tetejű "bőröndös" verzió, amihez az állványt is adják ajándékba, talán valami 15k volt anno), de azzal számtalan gépet készítettem már...
-
imibogyo
veterán
Én nem látok hozzá egy fémhez való korongot sem, valamint én nagy-fordulatú gépnél nem is szívesen tenném fel a szemeim épségét egy "tokmányos" gépre... Valamilyen szorítópofás géppel jobban járnál és árban sem sokkal több, ha egyáltalán....
-
imibogyo
veterán
Két gagyi videót csináltam. Remélhetőleg segít az alapokban.
És itt a topikban is kérdezhetsz szerintem, igyekszünk válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged