Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Hát, valahogy úgy. Én már többször kaptam figyelmeztetést például a Hogyan is néznek ki gépeink topikban, mert megosztottam egy 3d-s tervet, majd a kész művet. Azt mondták csak a kész gép tartozik oda. A barkács topik szintén nem Sketchup topik, szóval szerintem megint csak jogos a dolog. Arról nem is beszélve, hogy itt Sketchup-os kérdéseket is meg lehet vitatni, míg ott nem igazán szeretik az ilyeneket sem. Nézdd meg most is jóformán 3-4 ember beszélt a terveinkről a többiek be sem kapcsolódnak, mivel őket ez nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy egy jó modding jó esetben nem "barkácsolás és gányolás" témakör, hanem színvonalas munka, ami barkácsolás még lehet, de gányolás már nagy valószínűséggel nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest