- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Koszi, de az ajanlott helyeken sincs low esr-es 680uF-es kondi. Az a baj hogy mar majd 2 honapja nincs kikapcsolva a monitorom es ha kikapcsolom, utanna tobbett mar nem fog bekapcsolni. Mar utoljara is vagy 1/2 ora alatt 'melegedett' (addig vibralt) be mire jolett.
A 2. kepen a c301 es 302 a 680-as kondi, en meg csak akkor tudom meg hogy milyen tap van az enyemben ha szetszedem. Raadasul az en monitorom samsung paneles, es egy masik samsung panelest lattam neten, es az a 2. kephez tartozo 680uF-os verzio. Ez a 25% nem okolszabaly mit jelent? Mar ez is sok vagy lehet hogy jo lenne az 1000-es helyette? -
stfx
aktív tag
Szakértőktől kérdezném, hogy monitor tápegységében szeretnék kondenzátorokat cserélni, de a megfelelő fajtájút (330, 680, 820uF 25v low ESR) nem kapok. Azt már tudom hogy a 820uF helyett jó lesz az 1000uF-os, de a 680uF-os helyett is használhatok 1000uF-osat ? A 330uF helyett mekkorát használhatok maxiumum uF-ben?
Berakok 2 képet a tápról. 2 fajta létezik, amelyiken nincsenek értékek azon van 680uF-os is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest