- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
razorbenke92 #21863 üzenetére
problem solved
Ha más is így járna. Egy led világítással foglalkozó boltban találtam csatlakozót igaz nem 4 hanem 5 tűs de ez nem okozott gondot.
A lábkiosztása viszont más így ki kel mérni és aszerint bekötni, nem a vezetékek színe alapján -
bnorci71
addikt
válasz
razorbenke92 #21860 üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép]
elég szar lett a kép de gyak. egy standard csatinak néz ki volt valamilyen alaplapom amin ilyen csati volt nem is tudom talán a HDD tápnak de nem emlékszem már de van még egy marékkal a csatlakozóból a fiókba
ja ez az alaplap felé menő vége, a led szalagon ugyan ilyen csak kisebb vagy 2mm-el
ennyit tudtam kideríteni -
bnorci71
addikt
válasz
razorbenke92 #21858 üzenetére
Szia!
egyszínűt akarok csak.
Pistike erős...., de én inkább okos voltam és szerencsére a 3 tűst nem lehet rádugni, gondoltak rá a gyártók vak a lyuk.Nekem mindegy lenne melyiket használom csak fogalmam nincs mi kellene hozzá.
egy ilyen és ezzel a második linkeltet ami 4 csatis tudnám használni? -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
a profiknak biztos egyértelmű de sajna a Led modding terén teljesen láma vagyok mint a példa mutatja
Az alaplap
TUF GAMING B450M-PRO S
ezen van 2db ARGB 4 tűs csati
én vettem egy KOLINK Umbra Radiant ARGB Combo kit-t
majd miután rájöttem a lap 4 tüs vettem egy 4 tűset csak ép ennek kisebb a csatlakozója
Az elsőre nagyon nem találtam eddig megoldást hogy 4-ből 3 tűs legyen. A másodikhoz mi kellene, hogy a lapra tudjam dugni?Vagy valaki linkelne nekem olyan 30cm-es olcsó RGB-t amit a lapomhoz tudok dugni minden varázslás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest