- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadBullet
tag
Elnezest kerek. A szatelitek 8 ohmos impedenciaval birnak. Tehat sorba kotessel jo lesz?
A 100 wattos diffut ugy kell erteni. Hogy mar a hangszoro kezdett el torzitani meg mielott az erosito kifogyott volna az erobol.
-
DeadBullet
tag
válasz
moha21 #13472 üzenetére
Az erosito egy helyi gyartmanyu (Romania) 2X25 wattos 8 ohmos impedenciaju. 4 darab hangszorot szeretnek ra kotni amik egyenkent 15 wattosak. Elnezest elirtam elobb es koszonom a valaszod. Az erositot egy havertol vetem eleg regen mar es o neki az elektronika volt a hobbija es erosebbe tette. Azt hogy hogyan nem tudom, de mar hajtottam vele 100wattos hangszorot is lazan. A hangszorok pontosabban Genius HF 5005-os 5.1-es hangrendszer hangszoroi lennenek.
-
DeadBullet
tag
Sziasztok. Egy kis segitseget szeretnek kerni. De nem tudom hol kene megkerdezznem, hogy gyors valaszt kapjak. Van egy erositom ami 2x25 wattos 8ohmos gyarilag, de meg volt piszkalva es erosebb lett ahogy tudom. Van 4x2x15 hangszorom. Hogyan tudnam oket rakotni az erositore a nelkul, hogy barmi elfustolne?
-
DeadBullet
tag
válasz
Lompos48 #11399 üzenetére
Tudom mi a nyak jelentese, csak nem tudtam, hogy mondjak a kapcsolasi rajznak rendesen magyarul nem ugrott be. Elnezest kerek, a helytelen megfogalmazasert. A feszultseg meres egyenlore nem lehetseges, mert a meromuszer nincs a varosban. De amint megvan jelentkezek. Ez kb jovo hetvege lesz.
-
DeadBullet
tag
válasz
DeadBullet #11394 üzenetére
Megtalaltam. Eredetileg jol azonositottam, csak most amikor a kepet tettem be nezztem el a nyakot a sok kozul. Ujra bekarikaztam a reszt. Es Az egesz nyakrol csinaltam a print screent.
A problema a teljes nyakkal is, de ezenkivul meg van mas nyakok is es a fentebb emlitett szal az egy masik nyakrol indul.
-
DeadBullet
tag
válasz
DeadBullet #11393 üzenetére
Azt hiszem valamit nagyon benezztem amikor a rajzon kerestem a helyet. Most ujra megprobalom megkeresni a tenyleges helyet. De olyan meg oda, amilyet irtam az biztos szerintem, mert nem messze tole (1.5 centi van egy hasonlo kialakitas ahol ugyanigy vannak a dolgok.).
-
DeadBullet
tag
-
DeadBullet
tag
válasz
Lompos48 #11390 üzenetére
Meg egy kerdes. Fentebb az egyik hozza szolasomba irtam, hogy a nyak vizsgalata kozben a hatoldalon talaltam egy szalat ami az erosito resz masik nyakjarol indul es nem tudom, hogy hova indul, mert olyan a szal vegzodese mintha valahonnan kitort volna. A kepek nem soka jonnek, csak a telefonom lassu a kep konvertalasaban.
-
DeadBullet
tag
válasz
fero02 #11385 üzenetére
Semmit. Ez ugy volt, hogy sokat dolgozok es altalaban ritkan van lehetosegem hasznalni az 5.1-et mert altalaban keso este erek haza es akkor inkabb mar fulhallgaton hallgatok zenet. Es amikor utoljara hasznaltam tokeletesen mukodott es azutan kb. jo egy hetig nem hasznaltam es amikor hasznalni akartam nem ment. Bekapcsol. A taviranyito funkcional, ugy ertve tudok valtani a bementek kozott, ezekre kapom a ledes vissza igazolast, a pot metert tudom huzzni, de hang nem jon ki belole. Olykor max kornyeken pillanatra talan olykor mintha lehetne hallani valami zajt ami a zenebol indulna elmeletileg.
-
DeadBullet
tag
válasz
dudika10 #11382 üzenetére
A csutkara egest ugy kell erteni, hogy a ket veg kozott mar nincs kontakt. Tehat ha mar nem lenne ott. Melyik ic-n kell azt megmerni? Meromuszert azt tudok szerezni.
Es most ahogy nezegettem a nyakokat hogy keressek esetleg meg mas problemat es megnezztem a hat nyak hat oldalat talaltam egy szalat ami ki valt a forrasztasabol, de meg nem talalom hova menne.
-
DeadBullet
tag
válasz
fero02 #11378 üzenetére
Ilyen kene nekem. [link] Ez a nyak rajz alapjan a helyuk az egysegben.
Es a kerdesedre valoszoljak is, mert ugy illik.
1. Tudom, hogy hol a hatar.
2. Kivancsi vagyok.
3. Nincs se penz keretem elektronikushoz vinni, plusz nem ismerek senki olyat aki ilyesmivel foglalkozna.
4. Nem tartom magam hulyenek az ilyesmihez, ha komolyabban erdekelne, szerintem meg tudnam tanulni nehany ev alatt eleg jol. -
DeadBullet
tag
Sziasztok.
Lenne egy kerdesem. Van egy Genius 5.1 hangrendszerem, gari lejarva es elromlott. Szet szedtem lattam, hogy valami ketto valami ki van egve. Megkerestem a nyakrajzot es megtalaltam mikell oda. 100nano farados keramia kondenzator 50V-on. De sehol nem talaltam a varosban. Talaltam 100 nano farados kondit, de 250V-osat. Ha ezt forrasztana be oda mi tortenhet? Nem ertek az elektronikahoz ezert kerdem. Koszonom elore a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest