- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
sziasztok.
tudtok valami céget, vagy mesterembert pesten aki kivág nekem néhány kisebb darabot plexiből? -
lujó55
addikt
válasz
Wind-Storm #13719 üzenetére
persze, huzallábas, a legolcsóbb. van nekem 5mm átmérőjű, de ez 3mm-es.
Akkor holnap Lomex-kitérőm lesz. Köszi -
lujó55
addikt
Hello mindenki!
Tudja valaki hol lehet Pesten pici kék LEDet venni? a ház frontján volt a PWR gomb alá vezetve egy kis kék LED, ami nem működik. A winyó LEDje pont olyan méretű, de piros, nekem meg kéne, hogy kék legyen. Itt a hardverapron nem is találtam ilyen hirdetést, csak ledszalagosat. -
lujó55
addikt
Köszi a HSz-eket, de mégis, mekkora áram megy át a LEDen kb? Hétfőn kérek egy frászkrika műszert és kimérem, mert az ellenállást nem akarom túllőni,mert akkor a LED nem fog csinálni nekem semmit.
-
lujó55
addikt
sziasztok!
ki szeretném cserélni a ház PWR LEDjét. most egy kék, majdkifolyik a szemem fényforrás virít, de betennék helyette egy vöröset. simán kicserélhetem forrasztással, vagy lesz valami geba? Úgy látom csak egyszerűen rá van dugva alaplapi pinekre. -
lujó55
addikt
Nem, a venti nem zárlatos, mert működik szépen, csendben. Rátettem egy másik tápra, egy 230W-osra amit már nem használok. Megy, most már csak rá kell forrasztanom valahogy a molex-re, de az valami alu, vagy krómozott fehér valami, nem réz. Na mindegy majd megoldom. Amúgy a HDD-t nem kötöm rá a VGA-ra, mert az már sok lesz oda (HIS 2600XT és Samsung 120GB). A DVD írót teszem a VGA-val egy ágra és a HDD kapja a ventit.
-
lujó55
addikt
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszives!
Van egy hűtőventim (12V, 1.1A) és egy kék, valamint egy piros vezetéke. És kész. Nagyon szeretném betenni a házba, mert pont illeszkedik a 9cm-es keretbe, de nem tudom mit hová kössek. Az alaplapi 3 tűs már foglalt, az gyárilag benne van a házban, ezért a molex-re kéne rádolgozni.
Kérdéseim: melyik kábelt melyikre kössem (piros, kék -> sárga, fekete, fekete, piros)
Mekkora maximális teljesítményt szabad a molex csatin felvenni?
Köszi minden válaszért! -
lujó55
addikt
Szasztok! Egy primitív kérdés: Van egy Apollo TD92A4K típusú ventim (12V, 0.16A) amelyhez mindössze két vezeték van gyárilag: egy piros és egy kék. Nem az a kérdés, hogy melyiket kell elvágni
hanem, hogy hogyan tudom rákötni az alaplapi 3 tűs sysfan-re amely ugye fekete-piros-sárga vezetékű ventikhez lett kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest