- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
7Heads Drago #21970 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek hétvégi siker moddingolásomat. Van egy jó 10 éves Cooler Master V8GTS proci hűtöm, amit a formája miatt nagyon szeretek, de sajnos az egyik ventilátora elkezdett idegesítő hangot adni, hiába próbáltam megtisztogatni levegő spray-vel, egy ideig jó volt, de újra elkezdte.
Aztán rábukkantam erre a ventilátorra: Fractal-design Prisma AL-14 PWM, ahol úgy tűnt egész könnyen eltudnám távolítani a lefogató füleket, de nehéz volt megállapítani a neten talált képekről, de végül beruháztam egy 3db-os pakkra. Meg mostanában engem is elkapott az ARGB varázsa, és gondoltam ha már a memóriám, az alaplapam és az arra dugott ARGB ledszalag is ontja magából a színáradatot akkor a V8-as is tegyen így (alapból pirosan világít és mást nem is tudott az eredeti ventilátor duó).
Elsőnek gondoltam egy sima kézi fonálfűrésszel esek neki, de gyorsan meggondotlam magam:
További képek
Már csak a VGA-t kéne valahogy megmoddolni, mert túl árnyékos a gép azon feleMeg hát hangos is
A hőfokok is rendben vannak, furcsa mód mintha jobbak is lennének, de ezt még tesztelnem kell. Idle-ben szinte hangtalan a gép (nem csak a vga, de a táp ventije is megáll).
Köszi ha elolvastad és véleményezed.
-
Ger_man
senior tag
Srácok!
Milyen krimpelő kell hogyha táp kábel hosszabítót akarok készíteni? Mi a fogó "fogának" típusa ha van ilyen egyáltalán?
Köszönöm!
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban, hogy milyen plexi (víztiszta) lap lenne jó hajlításhoz?
Csak az akril jó? Azért kérdem mert az elég durva árakon mozog...Tudtok valami olcsób helyet? Úgy 600×600mm-es kellene. Vastagság 4-3mm.
Köszönöm előre is!
-
Ger_man
senior tag
válasz
BigBlackDog #15417 üzenetére
Szerintem elképzelhető.
-
Ger_man
senior tag
válasz
balázs xp4e #15411 üzenetére
Ez igaz, de a képen egy LED szalag végét láthatod, az meg home-made
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Zavarhatnálak benneteket egy elektronikai kérdéssel?
Lenne nekem egy ledszalag a gépemben, amit egy molex anyával dugok rá a tápom valamelyik molex apára.
A led molexében, két vezeték van, egy a 12V-os ágban, és egy a mellett lévő földben.Na mármost, ezt a vezetéket, szeretném megszakítani egy kapcsolóval, de kapcsolón 3 ág van. Mit hová tegyek?
Itt egy kép:
Én arra gondoltam hogy egy helyen, elvágom a piros vezetéket, és azt kötöm rá a kapcsolóra, a problémám az hogy nem tudom melyikre kössem
Most kell használni a kapcsoló földeléses kivezetését, mert engem ez zavart meg.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Ger_man -
Ger_man
senior tag
Kedves fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Tervezgetek egy kisebb moddolást, és nagyon megtetszettek ezek a kábel "harisnyák"
Hol tudok ilyet beszerezni? Tudtok-e ilyen online weboldalakat?
Illetve bárminemű moddinghoz való ketyeréket is szeretnék beszerezni, mint kapcsolók, kábelek, ventiszabályzók, stb.
Nagyon szépen köszönöm, bárminemű segítségeteket, ha nagyon rossz helyre írtam szóljatok, hová posztoljak legközelebb
Köszönet!
Ger_man
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest