- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Szerelhető SATA tápkábelt keresnék. "Beütős", fent ba, lent kimenő kanóchoz, a végére meg dobok egy símát. Ilyesmi kellene 5 db, ami középen van. Nem szeretnék ezért 5 ilyen kábelt megvenni
Esetleg a SATA adatkábelek közös nevezőre hozásához is várok ötleteket, de gyanítom a kötegelés vagy a csatorna a járható út.
illetve vmi olcsó megoldást 20 W-os szivattyú táplálására, 12 V helyett 8-9 V-al
Köszönöm!
-
ViZion
félisten
válasz
oroszbence #14672 üzenetére
Attól függ... Erősítőre -ha tudja- küldheted HDMI-n is a hangot, asztalit meg lekapcsolod.
Jobb alaplapoknál lehet külön is állítani, h első-hátsóra mi menjen, tehát ha az alaplapi előre menő HD audio-t kivezeted hátra, és arra dugod az asztali motyót akkor úgy is jó lehet. -
ViZion
félisten
válasz
Pista0001 #14660 üzenetére
Sajnos az alaplap ventivezérlése a botrányos kategória, nagyon túlhajtja őket. SW-vel alakítható, de nem ez a cél, van potis vezérlő is, de a hűtő radin szeretném ha hőfok függő lenne a venti inkább (mivel nem csak én használom). ...és OS független, nem csak Windows-t használok, bár biztosan van linuxos progi az alaplapi ventik vezérlésére.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Amiket keresek, ill. véleményeket várok:
Hőmérsékletfüggő ventivezérlő: nézegettem ilyen-olyan dolgokat, potis nekem is van, de egyrészt nem fogom SW-vel figyelni a hőfokot, másrészt a fene akarja tekergetni. Itt van, de ahogy nézem ez fix, nem tudom a kezdő sebességet állítgatni. Valaki ismeri esetleg? Előlepi panelokat is néztem, érdekes, hogy a szenzorosok nagy része is csak mutatja a hőfokot, de nem vezérli a motyót...ventilátor utánfutás vezérlő (visszahűtő): volt itt múltkor tipp
, h Xboxnál van ilyen, ráírtam pár boltra, h lehet-e csak panelt venni, vagy mit lehetne PC-vel kezdeni... 1 válasz jött, h megkérdezi a szervizest, utána semmi. Autó világítás késleltetőt sem találtam sajna. egyéb tipp? Külső táp + monostabil multivibrátorra gondoltam, de elég körülményes lenne. Alaplapom USB 5V-ot ad kikapcsolva is (töltő feature), lehet ezt kellene kihasználni
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
A tápokban alkalmazott "Heat Guard" -hoz hasonlót szeretnék csinálni. Röviden: a gép leállításakor még valameddigg pörögjenek a ventik, mondjuk 7 V-on elég lenne, az nem is hangos, és kb. 0,5-1 percig.
Elsőként monostabil multivibrátor+relé volt a gondolatom, de ehhez külső táp kellene, ami nagyrészt terheletlen lenne, így elég veszteséges (hacsak nem a 220 V-ot szakítom meg előtte, de azt nem szívesen vezetném be a gépházba). Milyen lehetőség van még? Vannak kész késleltető relék is (hol lehet venni?), de a 7 V-ot meg kell oldani ehhez is (tölthető akkuk esetleg?)
Ötleteket várok -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Házat építenék, elkezdtem összeszedni a cuccokat. Jó lenne olyan előlapi panel, amin van USB, line in-out, és kártyaolvasó... lehetőleg SDHC-t tudja.
Sok boltot körbenéztem, háát a venti és egyéb cuccok nagyon szerényen vannak csak.
Hol érdemes keresgélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest