- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát a legbarátibb megoldás az a plusz ág behelyezése lenne.
Sorrendben írva 2. helyen a sata hosszabbítós áll.
3. a 8-as ág megcsapolása, 4. az alaplapi venti helyére kötés.Szvsz, ez a sorrend a lehetőségeidet nézve.
Valahogy nem tudsz olyan csatit szerezni amivel az ágak csatlakoznak a tápodra? Így közvetlenül a tápra tudnád dugni a ledsort.
-
Kvazár
őstag
Hát...?
?
? Elméletben igaz! Ha a tápod készítői a szabványt tartották, akkor az összes sárga +12 V-os és a feketék a GND-k, a pirosak meg a +5 V-ok, a zöld a power on... stb.
Elméletben tehát igaz! De gyakorlatban én ilyen eszközt nem kötnék a lapomra. Nálam is vannak világító dolgok, de azok mind külön ágon vannak az összes többi perifériámtól. (Igaz, az ágak java-része a tápon belül 1 helyre van kötve.)
De azt nem értem a ledet hogyan tudod a vezeték megbontása nélkül a 8 vezetékes alaplapi vezetékre kötni?
-
Simon István
csendes tag
Szerintem úgy is megoldható lenne, hogy az előlapon kifúrod a lyukat a nyomógombot meg egyszerűen felragasztod...belülről. Én gépembe is úgy van megoldva vagy hát hasonlóan. Van egy furat abba benne a gomb rajta a gomb kupakja és ennek a gombnak nagy a felülete fel tudtam szépen ragasztani belülről úgy, hogy kívülről csak a gomb volt. Vagy akár a ház szerkezetére is csinálhatsz egy furatot amibe belerakod a gombot rá kupak és az előlapon meg csak a gomb látszódik.
-
jaja1981
addikt
Az a gomb nem a legszerencsésebb.
Olyat kellene keresned, ami becsavarozható, könnyebb lenne rögzíteni.
Nyák nem kell feltétlenül.
A gombjaid két lábára ráforrasztod a két vezetéket, amit rádugsz az alaplapra. Polaritás mindegy.
Ledhez is csak ráforrasztod és feldugod.
Polaritás itt is mindegy, de csak egyik irányba fog világítani, ezt vagy kikísérletezed, vagy megnézed a lapodon, hogy a led lábainál melyik a plusz.
A leden a rövid láb a - és a hosszú a +.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged