- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Kérném a segítségeteket!
Van egy LG H22NP20 típusú DVD író-olvasóm. Eddig IDE csatival működött, de konfigváltás után vagyok (775->1150) és nem szeretnék csak ezért újabb írót venni.
Létezik valamilyen átalakító, amivel működésre tudom bírni? -
-
flymi
addikt
válasz
tvamos #16830 üzenetére
Ti vagytok a megmondók, ezért kérdezek én...
veze: Kicsi a bors, de... annál feketébb. Szerintem szépen lassan kell azt a monitort kinyitni, nem kell, hogy egyből "kivágja oldalra".
Nademostaztán döntsétek el, hogy meg lehet-e oldani vagy sem, vesszetek össze, bánomisén! De ez a bizonytalanság felőröl teljesen...
Egy apró szösszenet a végére. Egy kollégám szavajárása szerint bármi megoldható: "Van az a pénz..." -
flymi
addikt
Üdv!
Tanács kéne!
Bár már nincs a festéshez megfelelő időjárás, de azért most megkérdezem, hogy tavasszal ne kelljen megint.
Kétféle anyagot szeretnék bevonni festékkel, műanyagot és fémet (alu).
Utóbbinál tudom, hogy kell csiszolás, zsírtalanítás, tisztítás. Műanyag festéséről nem tudok semmit.Kérdések:
1. Milyen festéket (ajánlotok) használjak műanyaghoz, illetve itt kell-e valamilyen előkészítés?
2. Gyári festésű gépházat kívül-belül le akarom festeni/fújni más-más színnel. Olyan helyekkel, ahol nem tudom előtte megcsiszolni, mit csináljak? (pl.: U alakú merevítő belső fele)
3. Milyen trükkök vannak amivel elkerülhető, hogy megfolyjon a festék? Kell alá valamilyen spéci alapozó?
4. Mennyire érdemes profibb/drágább festéket alkalmazni? Esetleg tudnátok javasolni konkrét terméket?Mennyivel egyszerűbb lett volna fából építeni gépházat...
Előre is kösz a válaszokat! (Most és nem tavasszal...)
-
flymi
addikt
Üdv!
Modding versenyről kérdeznék... Azt tudom, hogy Cooler Master rendez évenként és, hogy van egy Veletech áprilisban. Ennyi volna? Esetleg a nyáron, vagy ősszel nincs?
Most állok neki első nagy projektemnek, valószínű nyár végére el is készülök vele, tehát Veletech kimarad, Cooler Master nem jöhet szóba, mert egy Chieftec Dragon tornyot építenék át...
Tudom, elsőre senki nem nyerhet, de valahol el kell kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest