- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
oo igen ez volt az.. es nem mulik el 1 ido utan a viz izeje? vagy folyton razogassam majj? yo kis kloros vizunk is jo lesz?
nekem valami hosszutavu megoldas kene..vagy ez igymarad ?
amugy kedvencekbe bennevolt
most latom hogy valami cucc nyomassa bele a buborekot vagymi.. vagy hogy is mukodik ez most ?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
thx, ezzel már előbbre vagyok. a 220-at árnyékolom (a bejövő földre ezek szerint), meg rákötöm a bejövő földre a házat is, justincase. a föld frankó, most lett bekötve a három fázis, vasrúd földbe lemegy, új vezetékezés mindenhol.
a 3-at nem nagyon értem még a sok vezetékkel. eredeti konfig: szgéphez is való 220v kábel végén csücsült a trafó, abból kéteres kábel saccra 1,5m végén kétpólusú kerek dugasz. dugasz előtt közvetlenül kis henger. most a táp külön molex csatijára (majdnem végig árnyékolt) van rádugva stabil kontakttal egy 2 x 0,75-ös, árnyékolatlan kábel. ez kb 3 méteres, végén ugyanolyan dugasz, mint az eredetin. a kötések forrasztva, szigetelve. mondjuk a problémával elvileg tudok élni, mert vmi 70-72 hz körül már olyan gyorsan pörög, hogy alig látni. sejtésem és a hullámzás gyorsasága alapján vmi 50 hz-es zavarásra gyanakszom, csak nemtom honnan jön. -
LukE
veterán
~ a menedzsment nem vallal felelosseget a tanacs megfogadasabol szarmazo esetleges tuzesetert, arvizert, pestisert, vagy a khan haragjaert.
anaq-> a PWR_OK-t a tap kuldi, es akkor megy ''magas''-ra, ha a feszultseg ertekek elfogadhato szinten vannak. Talan azert van ott, hogy ''veletlenul'' ne kapcsoljon ki a gep, bar eddig en egy (AT|ATX) tapon sem lattam a csatlakozo mellett.
[Szerkesztve] -
-
T_bee
aktív tag
ventiszabályzás potival. 10V füölött (hangos) ég a piros lámpa, de a kék nem(a kék a potitól függően kap áramot). 10 V alatt ég a kék lámpa(potitól függően halvány/erősebben,) de nem ég a piros
hoppá. lámpa = led. lusta vagyok javítani
mod.: meg még1 kérdés: zalman zm f1hez (tehát 8cm ) 12 Vról jó-e a 300ohmos exponenciális poti?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest