Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Részemről itt vagyok, de ez topik nagyon inaktív, én is az SJ5000 topikot szoktam olvasgatni.

Nem tudom, a BG-nél mi a legkedvezőbb ár, én itt vettem húszezred magammal.
Szilikon védőtok külön kapható ugyanúgy, mint a vízálló tok. Mindkettő hátránya, hogy csak akku üzemmódban működik a kamera, mert nincs külső tápcsatlakozás. Nálam (720p 60fps) kb. 70 percet bír az akku.
Emellett szintén külön szerezhetők be a lencsék látószög függvényében.
Én szinte kizárólag kocsiban (ritkán motoron) használom, ott nyilván megoldott a töltés.
A kamera melegszik, emiatt beépített hűtőbordák vannak. Tokban a hűtés kicsit macerás lehet.
64GB-os Transcend Premium kártyát simán viszi exFat-re formázva.
A nappali felvétel képével én elégedett vagyok.Az androidos mobil alkalmazást csak kipróbáltam, nekem nem jött be, én a normál Windows-os mSetup-ot használom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest