- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
válasz
gringoka #6632 üzenetére
„egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás”
A Plex kliensek titkosított csatornán kapják a streamet. A Plex szerveren a Beállítások/Hálózat/Secure connections-t állítsd át Letiltva-ra, akkor szerintem nem lassítják majd. (Úgy viszont „lehallgatható” lesz az a forgalom.) -
Soma01
veterán
válasz
gringoka #6625 üzenetére
Bérelj seed szervert és töltsd le onnan magadnak ami kell. A seed meg meglesz. Havi 900 forint körül van már jó sebességű box, 200 gb hellyel. (tudok ajánlani ha kell) Hosszabb, több hónapos seedre meg jó a mobilnet is. Nem baj ha lassú, csak legyél seedben. A titkosított kapcsolatot is megpróbálhatod így (torrenttel), ha nem nyomod folyamatosan. De egy szerver nem fog ártani.
-
válasz
gringoka #6625 üzenetére
Szia,
Jó ideje használom és bár torrentezni egyáltalán nem szoktam, semmi másban nem tapasztaltam korlátot, még VPN esetén sem, pedig arra is lehetőséget biztosít a szolgáltató számára az ászf, akár 10/5 Mbps-ig levihetnék.
Annyiban igazat adok a szolgáltatónak, hogy a mobilinternet nem torrenzetésre való és ezt nem csak azért mondom, mert én nem élek azzal, ha ellenkezőleg tennék, akkor is ez lenne a véleményem. -
válasz
gringoka #6625 üzenetére
”A Korlátlan Net díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s”
Megkerülni nem igazán tudod. Én mondjuk stream-eknél (főleg YT, Horizon Go, HBO GO) nem vettem észre korlátozást, az fullon szokott nálam menni, torrentezni nem szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest