- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
KÜF korlátlan netes kártyára is 1 év hűségidőt alá kell írni?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Kukipapa_rr
tag
Sziasztok,
nem nagyon látok naprakész hozzászólást az olcsomobilflottak kék szolgáltatós csomagjairól. Van valakinek mostani tapasztalata?
A csomagok korrektek (saját szerződéssel is vannak), a flottakezelő informatív és elérhető (korrekt weboldal, tájékoztatás). A tagsági díj érdekeltté teszi őket, hogy ne tűnjenek el.
Van valami buktató, negatív tapasztalat, amiért kerülni kéne?
Illetve lehet tudni, hogy náluk vannak-e olyan szolgáltatások (FB stb.), amelyek nem számítanak bele az adatforgalomba? (Ezt elfelejtettem megkérdezni.)
Köszi
-
kekedi
senior tag
KÜF FLOTTA, BUMM csomagban vagyok.
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ez mi?Flotta megújuló Mobilnet Pro
szolgáltatásAktiválás: 2022.06.16
Lejárat: Időszaki díj előző levonása: 2022.06.14
Időszaki díj következő levonása: 2022.06.28
Havidíj 9 252 Ft
Most az 5000Ft.on felül ez még rá jön? -
bb71
őstag
KÜF flotta: kaptunk egy Yettel üzenetet, miszerint a korábban megrendelt Yettel TV Start szolgáltatást 3 hónapja nem használtuk ezért törlik.
Mi nem rendeltük meg...
Erről tudtok valamit?
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #51412 üzenetére
A Start csomag most nálam a Yettel appban 400Ft/hó. Vajon miért? Mondjuk nekem aktív és ingyenes, de most miért lenne 400Ft?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #51414 üzenetére
Erről nem hallottam. Volt róla hír valahol?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
veterán
válasz SodreRetep #51418 üzenetére
5016 de nyilván az apró nem számít.
-
AtHoS
nagyúr
válasz tahepa #51420 üzenetére
Mobil vonalon maradna, ha nálam lejár a havidíjba foglalt 275 perc, akkor abból beszélek három percet és plusz majdnem kilenc másodpercet. Néha előfordul, hogy többet beszélek, mint a keret
De amúgy, ha 5000-et utalsz az említett számla kiegyenlítésére, akkor adós maradsz, tehát ezen nem érdemes pörögni, de biztos a mobil billentyűzet lekerekítette a pontos összeget
read-only mode on the forum
-
DrBubo77
Topikgazda
-
dr.ótos
csendes tag
válasz DrBubo77 #51424 üzenetére
Hasonló a történet nálam is.Ki is akadtam,1220-on voltam minden csak úriember nem.
Routeres sim-re (igen ritkán nézem) jött ez a kikapcsolós üzi,a képen az utolsó számlám mellett az sms.
Kérdem:hogy is van ez ?
Emailos bejelentkezésre van/volt belőve a pc-értem én .... satöbbi,meg nem így.meg úgy
(..valószinüleg a sima telószámom fiókjának jelszavával jelentkezhettem be... )
Ettől függetlenül a letiltandó szám számláján(már fizetve) valós szolgáltatásként tüntették fel a nemlétezőt?
Költségvonzata ugyan csak "0" ft,de akkor is simán "valótlan "a számla,NAV szabályt is sérthet.
Felvették panasznak,aztán harminc nap..... -
4Grider
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #51426 üzenetére
Ha jól értem a történetet, akkor egy meg nem rendelt szolgáltatásról van szó, amihez "bizonyítékként" adatforgalmat is mértek amit a számlán szépen fel is tüntettek.
Ilyen esetben azért én is reklamáltam volna, mert a számla nem fedheti a valóságot -> ki tudja még mit "mérnek" félre ennyi erővel.
Egyébként a fenti kép apropója meg az, hogy 6.17-én azt írják, hogy 3 hónapja nem használta, mindeközben előző hónapra odabasznak a számlára 1379 MB adatforgalmat az állítólagos nem használt szolgáltatásra.
Kíváncsiságból ránéztem a legutolsó számlámra és nálam is megjelent a Yettel TV adatforgalom sor 5.15 - 5.15 időszakra 22,87 MB adatforgalommal. Valamit nagyon félremérnek ezek a sok "fejlesztés" közepette nincs ilyen szolgáltatásom, sosem volt és csak a NET-es kártyánál jelentkezik, a hangcélú SIM-nél nem Na, most reklamálhatok én is
szerk. Be is kapcsolom a TAB-ot, hátha megjön a kérdéses SMS is hozzá
[ Szerkesztve ]
-
dr.ótos
csendes tag
válasz 4Grider #51426 üzenetére
Az ellenkezőjét gondolom : az sms-ben a mobilnetszámhoz tartozó yettelTV fiókot akarták passzivitás miatt kizárni, aminek
számláján ugyanazon hívószámú,adott időszakra mért forgalom-ha díjmentes is - szerepelt
Mindkettő-egymásnak ellentmondó-iromány hivatalos Akkor szerinted ez így normális ?
Így viszont ha nem figyelünk,és majdan reaktiváltatnánk,akkor a startcsomag már 400 ft
Ügyes -
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #51428 üzenetére
Biztos jobban vágod ezt a részét, én ennyire nem értek hozzá .
Normál netezés (böngésző, APP frissítések Playstore + Galaxy store irányából) mellett DIGI online, VodaTV meg PowerAMP-al pár rádió stream volt ami netet használ + naptár, időjárás, menetrend, MS Office és tköm tudja milyen Samu APP ami épp futkos a háttérben a TAB-on amiben a netes kártya van használva. Nem osztottam meg netet róla HOTSPOT-tal, így az a rész biztos nem kavar be.
Sajnos nem tudom megnézni a TAB-on napra bontva az adatforgalmat, hogy megnézzem mi is lehetett május 15-én mérve Yeti által
Telenor/Yetteles cucc nincs telepítve a TAB-ra, plusz amit említettél HBO sem, de Netflix és Spotify alapból ott fityereg Samu által, bár egyszer sem voltak elindítva. Jó pár alkalmazás mellett a Spotify ki van kapcsolva, Netflix-re ilyet nem engedett, viszont Netflixnél 0 byte adatforgalom szerepel, míg Spotinál március 28 óta 127 KB és a kérdéses időszakban 24,81 KB)
Esetleg valahol a neten elérhető egy "táblázatszerűség" arról, hogy mit vesz YT TV használatnak a szolgáltató? Talán be tudnám lőni mit mérhettek nálam
szerk.
"egy csomó HBO reklám megy egy csomó weboldalon"
He? Ez most komoly? Megnézek egy weboldalt, ahol épp feltűnik HBO reklám, azt meg odaméri a YT TV adatforgalomhoz?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó kis Voda flottát? Utaznánk 1 hónapra Svájcba és az ugye csak a Vodánál tartozik EU-hoz.
Mondjuk kb 10GB adatforgalom és nem túl drága percdíj jó lenne.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz tkomlosi #51433 üzenetére
Tudunk esetleg jelszót vagy nekik kell írni?
Esetleg csomagok megtudhatóak?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
LámaZ
addikt
Sziasztok!
Ausztriai flottákról van infótok?Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Megtaláltam a választ.
Mobilflották között érdemes keresgélni:A legjobbnak a Spar-é tűnik.
Legyen minden jó!
-
kano
nagyúr
Az S-Budget-re gondolsz? Érdekes név ez így. Viszont ez nem flotta.
Szerintem a Lidl-é jobb lehet.[ Szerkesztve ]
-
Kukipapa_rr
tag
válasz Kukipapa_rr #51407 üzenetére
Sziasztok, erre valaki (olcsomobilflottak)?
-
4Grider
nagyúr
válasz Kukipapa_rr #51442 üzenetére
Pont olyan eséllyel tűnhetnek el, mint az ingyenes KÜF. Innentől kezdve mi értelme velük foglalkozni?
Yeti flottákban jellemzően a szokott ingyenes forgalmak vannak. (HBO, mytv, régi flottákban böngészés és email) -
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Kukipapa_rr #51444 üzenetére
Kedvező Üzleti Flotta
Honlapjuk: https://www.kedvezoflotta.hu/ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz Kukipapa_rr #51444 üzenetére
Ha egy flotta esetén a szolgáltatóval szerződsz, akkor semmi értelme azzal foglalkozni, hogy miért éri meg nekik, meg hogy mennyi ideig lesz még meg a flotta. Az egy év hűséget a yetihez írod alá az adott díjcsomagra. Hogy utána maradsz-e vagy váltasz, az már a te dolgod.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok